800x420_vote

Pe 20 mai are loc ediția de anul acesta Digital Divas by AVON la Palatul Bragadiru. Anul acesta sper sa nu mai ratez conferința, având în vedere că sunt și blogger ambasador al evenimentului, pentru că în 2015 am ajuns doar la gală. Dacă vreți să vedeți live câștigătorii, încă mai puteți solicita o invitație la Gală de pe site sau dacă nu puteți ajunge puteți urmări live evenimentul.

Și desigur vă puteți vota câștigătorii la toate categoriile urmând acest link.

Tema de anul acesta este: THE DREAMERS, THE DOERS, THE TRENDSETTERS, așa că sunt curioasă ce vor povesti cei care și-au asumat riscuri în lumea digitală. Spor la vot!

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.