Am avut câteva zile pline, dar foarte frumoase. Miercuri oră de yoga la studio, cu 4 fete, o tehnică de tăiere a stringurilor și câteva asane ușoare și frumoase. Joi și vineri au fost fără practica de dimineața din lipsă de timp… câteodată nu-mi ajunge timpul nici dacă mă trezesc la 7 🙁

Iar de azi până duminică a început greul pentru că m-am înscris la cursul acreditat internațional pentru Yoga TTC – să pot preda în orice altă țară. Și este intens spre foarte intens, momentan nu-mi mai simt corpul.

Beneficiile săptămânii – s-au întâmplat și lucruri extraordinar de bune, și lucruri mai puțin bune, însă am rămas detașată față de ambele. Ce a fost cel mai ciudat a fost o așa zisă exorcizare în somn, am avut aseară un vis extrem de viu și ciudat din cauza căruia nu am mai putut dormi. Iar mie nu mi se întâmplă niciodată așa ceva… o să încerc să mă dumiresc ce a fost cu el.

Ah, și încă ceva – când faci lucruri bune, se întorc… chiar și în aceeași zi. Am oferit un cadou și total neașteptat am primit unul din partea altcuiva. Mulțumesc Atelier Cortez!

all #zen • thank you so much @ateliercortez_ for this beautiful gift 🍡 #macarons #prlife

O postare distribuită de Andreea Lada (@andreealada) pe

Concluzia – continuăm! Ne revedem săptămâna viitoare!

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.