Azi am chef de un articol mai light. Poate ca pana la urma cititorii mei s-ar inmulti considerabil daca as posta 10 Metode Prin Care Sa Obtii X si Y (da, da cunoscatorii or sa rada). In sfarsit, astazi este vorba despre semnele pe care ni le da universul la tot pasul, atunci cand am deviat oarecum de la traseu, dar pe care le ignoram cu atata usurinta, ca si cand nici nu s-ar fi petrecut de la bun inceput.

Evenimentele din viata noastra ne uimesc si de multe ori ne intrebam dar cum de mi s-a intamplat acest eveniment neprevazut, cum de nu mi-am dat seama dinainte ca aici urma sa ajung. Ei bine, daca ai fi fost atent la lucrurile ce se petrec in jurul tau, mai mult ca sigur ca ti-ai fi dat seama. Poate ca nu inca nu esti constient de fiecare moment pe care il creezi, dar cineva, mai elevat ca tine isi doreste sa te aduca in tine si iti presara indicii la fiecare pas atunci cand esti pe drumul cel bun, si mai ales atunci cand nu esti.

La nivel superficial, lucrurile pot fi percepute foarte simplu. Vectorial de exemplu J Ori in sus, ori in jos. Atunci cand suntem in armonie cu noi si energia noastra circula catre in sus, atunci suntem pe norisori, in puf, in bine, in sincronicitati, in noroc, ascensionam. Cand plecam de acolo, din norisori, directia energiei incepe sa coboare, la fel si nivelul nostru vibrational. Iar cum sinelui ii place in norisori, ca el doar de-acolo s-a nascut, incepe sa arunce cu pietricele inspre noi, fiecare sub alta forma. Este de fapt un strigat indepartat din care se mai aude o soapta “Hei, de ce ai plecat, vino inapoi, in tine, pe norisorul pufos”.

Uite cum pot arata pietricelele in planul fizic:

–          Te lovesti la degetul de la picior sau in diferite parti ale corpului

–          Ramai blocat in trafic

–          Observi ca lumea iti arunca priviri suspecte sau ti se fac comentarii rautacioase

–          Te accidentezi

–          Ti se aduc la cunostinta tot felul de plati neplanificate sau facturi vechi

–          Ai tot felul de presimtiri rele dintr-o data

–          Te certi cu persoanele dragi din nimicuri

–          Ti se face rau des sau te doare capul

–          Iti pierzi sau iti strici lucrurile pe care le indragesti

In fond, toate aceste semne sunt dizarmonii, care manifesta de fapt in plan fizic dizarmonia din tine. Simplu, nu?

Mai complicat este cu reintoarcerea in tine si escaladarea cerului pana la norisorul pufos 🙂 (azi m-am imbracat cu o haina pufoasa, din blanita, de aici si metafora cu norisorul pufos 🙂 ) Asa, revenind la pufosenia noastra de norisor. Cum facem sa ajungem iar acolo?

Ne imaginam ca fiind asemenea unui radio. Acum suntem pe o frecventa proasta, tot ce trebuie sa facem este sa miscam de rotita si sa ascensionam. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te opresti putin. Te opresti din condus, din activitatea pe care o intreprinzi, din conversatia pe care o aveai, din actiunea pe care tocmai ce voiai sa o finalizezi. Constientizarea este primul pas. Te pozitionezi ca observator, faci un pas in spate si analizezi filmul evenimentelor. Incerci sa gasesti momentul cotiturii. Inchizi ochii si linistesti mintea. Simpla stopare va fi un soc pentru minte si poti chiar reusi sa te centrezi pe loc si sa eviti alte lucruri si mai rele sa se petreaca. Cu grija insa, sa nu cazi in cealalta extrema in care vezi semne la fiecare pas. Mai degraba concetreaza-te pe gandurile, emotiile si actiunile pozitive, calea cea mai sigura pentru a mentine vibratia ridicata mereu si centrarea asemenea.

Percepe semnele ca un simplu marcaj rutier. STOP! Te asiguri, te uiti stanga, dreapta, iar apoi mergi mai departe. Succes!

Ah, si la STOP mai folosesc un truc. Ascult muzica 🙂

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.