Trăim cu impresia că doar puțini dintre noi au capacități paranormale, însă aceste abilități parapsihice ne sunt accesibile tuturor și poartă un nume devenit de-a lungul timpului supra utilizat și anume intuiția. Cu puțină practică îți poți aprofunda relația cu intuiția astfel încât să te poți încrede în ea și să te îndrepți pe acea cărare unde toate visurile încep să prindă viață.

Există mai multe modalități prin care poți comunica cu intuiția. Mai jos ai câteva tehnici și îți recomand să le încerci în primă fază pe toate să vezi cu care rezonezi mai bine.

1. Întreabă-ți corpul.

În momentele în care ești indecis și ai nevoie de un răspuns căruia îi poți aplica DA sau NU întreabă-ți corpul. De exemplu, ți s-a oferit un job și nu știi ce decizie să iei. Așază-te într-un loc liniștit și relaxează-te. Știu că insist de fiecare dată cu relaxarea, dar pentru a avea un răspuns corect este nevoie să elimini orice gând astfel încât să nu fii perturbat de alte energii. După ce te-ai relaxat, enunță în gând sau cu voce tare întrebarea. Apoi imaginează-ți cum te-ai simți în cazul unui da sau unui nu (nu ambele, doar una, de preferință răspunsul spre care tinzi deja). În exemplul dat îți imaginezi cum te-ai simți dacă ai accepta jobul. Cu ochii încă închiși scanează-ți corpul și fii atent ce simți. Intuiția ta va cauza în mod natural anumite senzații prin corp. DA-ul te va face să te simți bine, poate vei simți furnicături prin corp, cum se ridică energia, fiori pe șira spinării, entuziasm în centrul inimii. NU-ul te va face să te simți sleit de puteri, poate un nod în gât sau un gol în stomac.

2. Observă semnele.

Fii atent la ce se întâmplă în jurul tău. Am mai scris despre semne la un moment dat, poate te va ajuta să înțelegi mai bine. De exemplu dacă te afli în mijlocul unei conversații și simți că discuția se tensionează, uită-te puțin prin jur și vezi pe ce-ți pică ochii prima oară. Dacă vezi vreun semn roșu sau ceva care semnifică stop, ai putea să iei în calcul abandonarea discuției. Nu există coincidențe în manifestare, universul nu este atât de leneș să lase lucrurile la întâmplare. Semnele din jur tău pot funcționa drept indicii sau avertismente.

3. Găsește-ți semne norocoase.

Identifică-ți câteva semne norocoase. Pot fi numere, poat fi o ora fixă, un trifoi, flori, culori, un anume brand de mașină, o melodie, lasă imaginația să zburde sau închide ochii și lasă intuiția să-ți arate care sunt semnele tale norocoase. De fiecare dată când vei vedea/ auzi semnele norocoase vei ști că te afli pe drumul cel bun și că intuiția te susține sau te poți gândi că cineva, undeva, îți face cu ochiul și-ți zâmbește.

4. Întreabă și apoi detașează-te.

Dacă ai o întrebare care necesită mai mult de un da sau nu, întreabă-ți intuița. Repetă întrebarea timp de un minut și focusează-ți toată energia în ea. Apoi brusc detașează-te și creează un spațiu între întrebare și minte. Încearcă să cobori mintea în inimă, să vină de acolo răspunsul. Încrede-te în intuiție și că îți va da răspunsul corect la momentul potrivit, poate în timp ce conduci, în duș, în mijlocul unei conversații.

5. Lasă noaptea să fie un bun sfetnic.

Visele reprezintă modalități magice de a comunica cu intuiția. Înainte de a te culca gândește-te la întrebare și încearcă să adormi cu ea în gând. S-ar putea să primești răspunsul într-un vis pe care să ți-l aduci aminte dimineața. Sau s-ar putea să nu-ți aduci aminte nimic, dar dimineață să știi exact ce ai de făcut. În starea de somn ai acces la o altă lume unde totul e perfecțiune și unde se găsesc toate răspunsurile posibile, așa că te poți conecta mult mai ușor la intuiția ta.

Eu zic că fiecare metodă e fun și foarte ușor de implementat. Cu timpul o să găsești metoda care ți se potrivește cel mai bine și totul o să se petreacă în așa o armonie de la un moment dat o să te și miri ce se întâmplă. Foarte important! Să nu uiți ca de fiecare dată să mulțumești pentru răspunsuri. Fie că îți mulțumești ție, intuiției, universului sau cuiva deasupra ta, important este să fii recunoscător. Cu cât apreciezi mai mult ce ți se oferă, cu atât mai ușor vei și primi, unei inimi recunoscătoare și deschise i se va deschide portița magică spre infinit.

O zi minunată și plină de intuiție!

Sursa foto: Polina Washington, Double Exposure

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.