Astazi o sa impartasesc o serie de fotografii mai speciale, pe care le-am reunit sub numele de Ballerina’s Dream. Alaturi de fotografii am si o scurta poveste, pentru ca pana la urma acesta este motivul primordial pentru care mi-am dorit un blog – pentru a incepe din nou sa scriu povesti.

Minunatele fotografii sunt realizate de Fabian Tatomirescu, un fotograf cu adevarat profesionist. Cat despre Bella (@creativeassistant pe Instagram), simpatica lui prietena, e o persoana foarte fun si draguta. Mi-a placut tare mult sa lucrez cu amandoi si cred eu ca am facut treaba buna impreuna.

Pentru a ma simti ca o adevarata balerina, am avut parte de ajutorul Isabellei, care mi-a imprumutat cele trei tinute La Chatterie si coronitele ce fac parte din proiectul Les Filles Florissantes.

Poantele le-am cautat ceva, pana sa-mi aduc aminte si sa intreb persoana potrivita de acel colt cu tutu-uri si ciupici pe care il vazusem la Femei pe Matasari, acum doi ani, stand langa care cantase Alexandrina Hristov. Adica Pas Boutique, centrul de balet pentru copii si adulti. Aici am cunoscut-o pe Gabi, o persoana foarte prietenoasa si deschisa cu care mi-ar placea si mie sa ma reapuc de balet 🙂 Deja am pus ochii pe costumul acesta, pentru ca la Pas Boutique gasiti si un shop cu toate cele trebuincioase pentru dans.

O sa vedeti in poza si un obiect de decor spectaculos din punctul meu de vedere, un scaun atat de frumos pastrat, cu tapiteria din catifea roz. Ii multumesc pentru el Alinei, care a pus bazele celei mai frumoase afaceri, Something Borrowed. Cu ajutorul ei sedintele foto magice prind viata, iar colectia de obiecte de imprumutat se mareste pe zi ce trece.

Ballerina’s Dream am ales pentru ca toata copilaria am dansat, am mers pe poante, am invatat pozitii, am facut piruete si pentru ca intr-un fel acum mi-as fi dorit sa fac asta toata viata… acum insa invat din ce in ce mai bine sa dansez pe aripile vietii si sa traiasc totul ca intr-un dans: aici si acum, mereu atenta la muzica din surdina.

Povestea despre care se potrivea si din cauza careia am tot intarziat cu acest post era scrisa in urma cu opt ani si evoca primul spectacol de balet pe care l-am vazut la Opera. Desi am cautat-o prin toate cotloanele unitatilor externe de stocare, cd-urile ratacite din casa, nu reusesc sa dau de ea. Asa ca cel mai probabil acest post va suferi un later edit.

8

2

3

4

5

6

7

1

 

 

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.