Saptamana trecuta, Baneasa Shopping City a aniversat 5 ani. Nu stiu de ce dar am impresia ca acest mall se afla acolo dintotdeauna.

Daca la inceput mergeam la Baneasa pentru magazine, apoi pentru patiseria Paul, acum voi merge pentru Geta Voinea Salon, unde am avut ocazia sa o intalnesc pe Gina, o doamna in adevaratul sens al cuvantului, care m-a convins sa nu-mi mai tai cuticulele 🙂 si care mi-a recomandat cea mai frumoasa combinatie de culori.a david gallery

Minunatia de pe inelar este un inel cu diamant (1,5 k) si o culoare fancy cum rar se gasesc diamantele. Bineinteles, A.David Gallery.

Mi-a mai placut si ce au gatit cei trei crai de la The Flavours, pentru ca surprind mereu prin combinatii si gusturi.

La fel ca in fiecare an, Baneasa organizeaza tot felul de evenimente dragute inainte de Paste. Asa ca in perioada 25-28 aprilie, incepand cu orele 14:00, copiii nvitati sa gaseasca ouale ascunse in mai multe magazine din Baneasa Shopping City si Feeria, la concursul Vanatoarea de oua.  La asa un concurs parca as participa si eu, de mult tot imi rog prietenii sa ne jucam v-ati ascunselea, dar nah… cine mai da in mintea copiilor.

Maine, pe 26 aprilie, incepand cu orele 18:00, artistul Daniel Bratescu va face o demonstratie live de sculptura in coaja de ou. Asta da rabdare.

Pe 27 aprilie, tot in zona fantanii, incepand cu orele 15:00, specialistii de la magazinul Simona vor prezenta noile tendinte in decorarea mesei de Paste, in timp ce echipa de chefs The Flavours ii asteapta pe pasionatii de gastronomie la un show culinar dedicat preparatelor inedite pentru masa de sarbatoare.

De asemenea, in piateta de la Food Court, in perioada 25-28 aprilie si 2-4 mai, copiii pot sa admire dragalasele animale din cadrul Expozitiei de iepuri si pauni, organizata de Asociatia Pajura.

Mai multe detalii despre concursuri gasiti pe site-ul Baneasa Shopping City.

Activitati

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.