Ilustratorul american Evan Robertson din cadrul studioului de design Obvious State a creat o serie de postere grafice în alb și negru cu citate celebre din operele celor mai cunoscuți autori; Sartre, Hemingway, Verne, Beckett, Baudelaire, Hugo, Austen, Fitzgerald, Faulkner, Orwell, Melville, Poe și Salinger. Mi-am adus aminte de Clubul de Carte și că mi-e dor să mai citesc pe bandă rulantă. Printurile pot fi cumpărate din shop-ul său.

ObviousState-24 ObviousState-25 ObviousState-26 ObviousState-28 ObviousState-29 ObviousState-0 ObviousState-2 ObviousState-3 ObviousState-4 ObviousState-5 ObviousState-7 ObviousState-8 ObviousState-9 ObviousState-10 ObviousState-11 ObviousState-12 ObviousState-14 ObviousState-15 ObviousState-16 ObviousState-18 ObviousState-19 ObviousState-20 ObviousState-22 ObviousState-23

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.