past-life-regression-dublin

Viețile anterioare ne pot învăța multe despre călătoria sufletului în această existență, care sunt lecțiile pe care am venit să le învățăm, ce trebuie să ne aducem aminte despre noi și sinele nostru superior. Cu cât începi să înveți mai multe despre tine, cu atât acest drum devine din ce în ce mai clar.

Deși cu toții vrem să știm ce am fost/ făcut în alte vieți, amintirea este destul de dificilă. Chiar dacă putem fi ajutați prin regresii de către cei inițiați care și-au relevat deja viețile anterioare și îi călăuzesc mai departe și pe ceilalți, nu întotdeauna aceste regresii sunt permise sau de ajutor. Am făcut cu Bogdan mai multe regresii, însă ce am învățat este că de fiecare dată aflii doar atât cât meriți și poți duce la momentul actual, așa că nu de fiecare dată vei afla exact răspunsul pe care îl dorești. Totuși, fiecare astfel de regresie contribuie puțin câte puțin în a face lumină asupra drumului spiritual pe care-l avem în această viață.

În articolul de astăzi vă voi vorbi despre metodele naturale prin care vă puteți aduce aminte de viețile anterioare, atunci când nu vreți să apelați la o regresie.

Fii atent la locurile și oamenii care ți se par extrem de familiari într-un mod pe care nu ți-l poți explica

Cred că știi acel sentiment ciudat, de déjà vu, pe care-l experimentezi la un moment sau altul. Acesta senzatie nu e altceva decat o reamintire, un impuls pe care sinele tau ti-l trimite atunci când își aduce aminte de o situație similară din trecut. În această viață sunt automat atrași de locurile și persoanele pe care le-am cunoscut în trecut, pentru că în acest fel redescoperirea noastră este mult mai ușoară. De exemplu dacă mergi în călătorii și te simți ca acasă, acesta este un semn clar că ai trăit în acele locuri și de aceea te simți atât de bine. Așa că dă atenție acestor senzații, pentru că te vor ajuta să-ți aduci aminte cine ești.

Meditează asupra vieților trecute

Meditația este o modalitate excelentă pentru a-ți releva adevăratul sine, pentru că începi să detensionezi fluxul gândirii și te poți conecta la energia unde sunt stocate toate aceste informații. Sufletul tău a existat cu mult înaintea corpului fizic și a trecut prin nenumărate încarnări. Viețile anterioare sunt stocate la nivelul lui Vishudha, centrul gâtului, așa că o să poți vedea în momentul în care-ți purifici chakrele anterioare și reușești să te conectezi la puritatea de la nivelul akashei.

Poți practica de asemenea și tehnica întrebărilor, în momentul în care simți că te-ai liniștit suficient, pune o înrebare și așteaptă să vezi dacă primești răspunsul. Dacă nu simți/ vezi/ auzi/ îți amintești nimic înseamnă că nu e acum ommentul pentru asta.

Nu te stresa prea tare

Să știi că pe măsură ce cauți mai multe informații și te așeze de ele, cu atât vei găsi mai puține. Ideea este să te relaxezi, să accepți ce vine sau nu natural în conștiință și să te lași purtat cât mai mult în acest joc magic al vieții. Cum spuneam, relaxează-te, inspiră adânc și nu te concetra prea mult pe reamintire. Dacă o să fie cazul să-ți amintești acest lucru se va produce natural. Concetrează-te pe a fi cât mai mult și a trăi în prezent și miracolele o să se petreacă.

Întreabă-te ”Ce s-a întâmplat în viețile trecute de am ajuns acum în această situație?”

Gândește-te la toate lucrurile prin care ai trecut: suferință, greuțăți, obstacole sau dimpotrivă: fericire, împliniri, pentru că să fii sigur că toate aceste lucruri le meriți și nimic nu este întâmplător. Știu că nu este ușor a digera că suferința vine pentru că și noi am contribuit la suferința altora în alte vieți, însă singura cale de a te elibera din acest cerc karmic este de a accepta și a acționa într-un mod cât mai altruist în acestă viață. Toate rezultatele acestei vieți sunt roadele a ceea ce am plantat în altele.

Fii atent asupra senzațiilor pe care le ai atunci când îți reamintești lucruri

Uneori amintirile pot fi doar realități pe care le-am creat în mintea noastră. O să vezi că există o diferență de trăire între a-ți imagina ceva și a-ți aminti. Dacă o amintire îți trezește o puternică senzație extatică sau o emoție puternică pe care o resimți în tot corpul (de cele mai multe ori ascendent, de la coloană înspre cap) atunci înseamnă că ți-ai adus aminte o parte semnificativă a sufletului din viețile anterioare.

Ține minte că totul este o necesitate, la fel și amintirea vieților trecute. Lucrurile de care te lovești în această viață, greutățile sau suferințele sunt lecțiile tale pentru această viață pe care le poți transcende prin detașare. Dacă dimpotrivă ai parte de o viață plină de împliniri ar fi bine să începi să dăruiești dezinteresat cât mai mult, pentru a nu-ți arde toată karma bună, iar în viețile viitoare să pornești de jos.

Dacă vrei să afli mai multe despre viețile tale anterioare te invit la tabără pe care o organizăm între 26-28 februarie la Șirnea cu Școala Iubirii.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.