Miercuri am avut un eveniment de care ma bucur tare, intr-un loc cu adevarat special, cu un design minunat, o casa unde mi-ar fi mai mare dragul sa locuiesc in fiecare zi, zi de zi.

Este vorba de FAZZADA, clinica laser de reintinerire, un loc care aduna cele mai performante lasere si unde se pot face tot felul de proceduri de infrumusetare si putem trisa cumva natura acolo unde nu a fost atat de darnica cu noi. Asa ca dupa cateva sedinte care dau in spate 2-3 ani din viata, poate chiar si mai mult, vom iesi din clinica precum frumosii Venusi din Millo.

O sa reiau un citat al managerului clinicii, dr. Andreea Iftimie, care mi se pare ca spune totul despre FAZZADA:

Clinica are in spate un intreg concept feng shui in care frumusetea si arta intalnesc tehnologia. Grija cu care am restaurat timp de peste 2 ani superba casa in care isi are sediul clinica Fazzada, cu aceeasi grija <<restauram>> acum aspectul tanar al pielii pacientilor nostri. Din dragostea nosatra pentru tot ceea ce este frumos, elegant si autentic, putem spune ca ne pozitionam ca cei mai buni medici esteticieni dintre arhitecti sau cei mai buni arhitecti dintre esteticieni. Restauram fazzade, de case cu stil si de chipuri umane superbe.

fazzada

 

Cand voi prinde mai mult curaj am in plan sa renunt la doua cicatrice, iar la 40 de ani sa arat macar la fel ca si la 30.

In aceeasi locatie se mai afla o clinica specializata in scoaterea tatuajelor, Laser Eraser. Nu cred ca imi citesc purtatori de tatuaje blogul, dar cine stie …. 🙂

Multumesc tuturor celor care ati participat, sper ca ati gasit lucruri interesante si v-ati simtit bine.

Adresa clinicii este I.L.Caragiale 19.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.