Dacă tot am ținut-o toată săptămâna pe discuții spirituale despre centri energetici prezenți nu doar în noi, dar într-un sens extins în tot universul, duminica vine vremea de odihnă… legea naturii, nu?

Așa că azi ai ocazia să aplici tot ce-ai citit de luni încoace prin intermediul unui film pe care îl poți vedea direct pe youtube.

De data aceasta din partea mea se lasă fără comentarii 🙂 doar o singură recomandare: multa vigilență. Este plin de simboluri, așa că fii atent la cele 5 elemente: pământ, apă, foc, aer, eter, la culori, sunete și metafore.

Duminică plăcută și o primăvară frumoasă!

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.