MichalFriese12-900x900

Luna Nouă în Capricorn va apărea pe 10 Ianuarie, ora 3:30, începându-și astfel ciclul lunar de 29.5 zile care va dura până în 8 Februarie, la următoarea Lună Nouă în Vărsător.

Luna Nouă este momentul noilor începuturi în toate domeniile vieții noastre. În funcție de semnul în care se află și alte aspecte pe care le realizează cu celelalte planete, dar și în funcție de cum interacționează cu astrograma fiecărei persoane din momentul nașterii, putem trage niște concluzii despre cum se va manifesta.

Capricornul: Responsabilitate, structură, simț de răspundere și de gestiune

Fiind un semn de Pământ guvernat de Saturn, energia Capricornului este foarte mult concetrată pe realitatea de zi cu zi a existenței. Este unul din cele mai serioase semne zodiacale, care iși dorește să ducă lucrurile la bun sfârșit și reușește prin multă perseverență și muncă.

Succesul și cariera sunt temele centrale ale Capricornului. Cu Mercur retrograd în acest semn, este un moment bun să facem ajustări în ceea ce privește obiectivele noastre profesionale. Putem să analizăm care sunt acele structuri din viețile noastre care ne limitează atingerea potențialului, nu doar în carieră, dar și în celelalte arii ale vieții.

Mercur se va afla în mișcare retrogradă până în 25 ianuarie, câteva zile după Luna Plină. În acest moment putem să ne gândim să mergem mai departe luând în considerare tot ceea ce am învățat din experiența acestor săptămâni.

Alte aspecte ale Lunii Noi

Aspectul Lunii Noi cu Pluto în același semn al Capricornului poate susține nevoie de transformare sau a ne detașa și depăși o situație care ne ține sub control, manipulativă sau poate chiar abuzivă.

Careul cu Uranus strigă după independeță, libertate, inovație și originalitate. Dacă este necesar se va manifesta și sub forma de rebeliune, separație și chiar evenimente neașteptate sau accidente.

Aspectul cu Chiron în opoziție conjucției lui Jupiter cu Nodul Nord indică o oportunitate de a ne vindeca și a depăși blocajele inadecvării pe care le putem resimți atunci când ne auto sabotăm. Depășirea acestor blocaje ne poate duce pe drumul cel bun în adevăr.

Intenții de le Lună Nouă

Ca de obicei, intențiile de Lună Nouă se fac în primele 16 ore de la momentul în care apare. Puteți să vi le scrieți într-o agendă, dar să puneți dorințe specifice, de preferințe pași mici care să vă ajute să atingeți obiective mai mari, pentru a fi mai ușor de îndeplinit. Satisfacția este uimitoare când le citiți după o lună, două, trei și observați că le-ați dus la bun sfârșit.

  • Întrebările pe care ar fi bine să vi le puneți?
  • Ce înseamnă succesul pentru mine?
  • Ce stă în calea succesului meu?
  • Sunt obiectivele mele pe aceeași direcție cu crearea unui viitor mai bun pentru mine?
  • Mă aflu pe drumul profesional pe care mi-l doresc?
  • Am nevoie să fac anumite schimbări la nivel de structură în viața mea pentru a-mi eficientiza productivitatea și succesul?

Astfel de întrebări vor reflecta cel mai bine intențiile pe care ar trebui să mi le setez luna aceasta. Mult succes!

Sursă foto: Michal Friese

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.