Astăzi Luna Noua va fi sub semnul Taurului. Așa cum am mai scris Luna Nouă reprezintă începutul unui nou ciclu lunar de 29.5 zile și un semnal al unui nou început pentru luna ce urmează. În acest moment Luna nu este luminată, pe măsură ce intră în faza de creștere devenind din ce în ce mai vizibilă. Această fază este asociată cu creșterea și expansiunea, deci acum este un bun moment să plantezi semințe în gândurile tale, să pui la cale planuri, obiective și să începi acțiuni care îți pot materializa dorințele.

Luna Nouă în Taur va începe la 4.13 GMT, pe fusul nostru orar înseamnă 7.13 AM. Este bine să începi procesul de vizualizare începând cu fix acest moment, deși poți repeta procesul pe parcursul a 24 de ore.

Taurul: determinat, pragmatic și atent la detalii

În zodiac Taurului suntem din 20 aprilie, însă pe măsură ce ne apropiem de Luna Nouă în acest semn, energia acestuia se manifestă cu precădere. Dacă primul semn al zodiacului Berbecul reprezintă energia începutului, debutul rapid, Taurul este mai lent, mai calculat, acționează strategic și cu determinare. Este un semn mai material asociat cu stabilitatea, securitatea și manifesterea, cu valorile personale. Manifestarea perfectă a taurului constă în căutarea calității, în timp ce la polul opus se află căutarea cantității. Umbre ale potențialului taur sunt materialismul și lăcomia. Astfel, atunci când avem Luna Nouă în Taur este bine să ne setăm intenții care să ne ajute să obținem acele lucruri decare avem cu adevărat nevoie, lucrurile cu valoare reală, care să contribuie atât la nivel material, cât și spiritual.

Cum îți creionezi intențiile

Această Lună Nouă este un bun moment de a-ți evidenția calitățile Taurului, la acestea adăugându-se planetele retrograde, care ne ajută să găsim răspunsuri la temele de mai sus. Este bine să începi creionarea acestor intenții începând cu ora 7.13 AM și continând pe parcusul a 24 de ore.

Uite câteva întrebări pe care ți le poți pune pentru a-ți fi mai ușor să-ți creionezi intențiile pentru această Lună Nouă.

  • Cum pot avea o viață de calitate și de ce am nevoie pentru a o obține?
  • Ce ar trebui să valorific în mine pentru a-mi crește stima de sine?
  • De ce am nevoie pentru a mă simți în siguranță?
  • Cum îmi pot organiza mai bine resursele (bani, sentimente, lucruri)?
  • Cum îmi pot folosi mentalul într-un alt mod pentru a atinge aceste lucruri?
  • Valorile mele reflectă sinele meu?
  • Cum pot deveni un maestru asupra experiențelor mele în lumea fizică?

Când îți pui aceste întrebări să ai în vedere că adevărata siguranță, adevăratele resurse, totul vine din noi și tot noi suntem cei care le putem materializa și crea propria realitate, propria bunăstare.

Mult succes la realizat planuri și iti recomand sa mai citesti o data acest articol pentru a ști cum să-ți planifici intențiile pentru Luna Nouă.

Sursă foto: Kent Macdonald și compoziția “A World Between Worlds” ce încapsulează o lume paralelă, magică. 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.