fullmoonlamp5

Astăzi vom avea Luna Plină în Fecioară la 20:20, moment în care de obicei se resimt tensiunile energiei dintre cele semne zodiacale aflate în opoziție, de data aceasta Fecioară și Pești.

În următoarele două săptămâni vom avea parte și de o eclipsă de Soare în Pești pe 8 martie. Aceasta va aduce schimbări importante și noi începuturi care au o perioadă de acțiune cu 6 săptămâni înainte și 6 luni după momentul maxim. Așa că ar fi bine să fim atenți la ceea ce se petrece în această perioadă, pentru ca va prefigura și ceea ce urmează.

Luna Plină în Fecioară în opoziție cu Soarele și Neptun în Pești

Luna guvernează nevoile noastre emoționale și de securitate, iar cumulate cu influența zodiei Fecioară, aceste nevoie vor fi concentrate în jurul datoriilro de serviciu, de sănătate, de stil de viață și rutinelor. Fecioara este foarte bine organizată, metodică, pune accent pe curățenie și perfecționism, armonie prin eficiență.

Soarele guvernează nevoile egoului, iar în Pești, acestea sunt orientate pe imaginație, creativitate și aspirații spirituale. Cu toate acestea, ca aspecte negative, Peștii sunt asociați cu escapismul și evitarea realității și a îndatoririlor. Dacă în ultima perioadă ai evitat aceste lucruri, în această perioadă îți poate fi mai ușor să revii pe calea cea bună.

Alte conjuncții

Jupiter, guvernatorul Peștilor, se află în Fecioară și face o conjucție cu Nodul Nord și în opoziție cu Chiron în Pești cu Nodul Sud. Asta înseamnă că temele menționate mai sus ies și mai mult în evidență, așa că trebuie să lucrăm cu preponderență pe a ne rezolva tiparele de escapism și inadecvanță.

Guvernatorul Fecioarei este Mercur, care se află într-un aspect pozitiv cu Saturn, ceea ce înseamnă că ne va susține pentru a rezolva toate îndatoririle ce țin de mental și muncă. Așa că dacă aveți de învățat lucruri sau de pus în practică idei, de găsit noi unghiuri de abordare pentru rezolvarea problemelor într-un mod realist, acum este momentul potrivit.

Ce poți face de Lună Plină

Te poți întreba ce răni vechi ai de videncat și în ce fel îți obturează acestea eficiența și productivitate? Ce ai putea face pentru a-ți maximiza eficiența? Ce fel de schimbări trebuie să faci în viața ta pentru a-ți atinge potențialul? Ești pe atât de sănătos pe cât ți-ai dori? Dacă vrei să-ți setezi intenții pentru a te detașa de lucrurile aflate în legătură cu această Lună Plină o poți face în primele 24 de ore.

Să iei în calcul că de Lună Plină apar de obicei tensiuni și este mult mai ușor să te cerți, să fii nervos și să faci lucruri extreme, așa că dacă simți că se ivesc aceste situații mai bine te retragi.

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.