Cand e sa fie cu dragoste si cu lucrurile care-mi plac, ele vin in valuri. De bucurie. Pentru ca ieri am dat-o pe barista cu sort nou de la Starbucks si am savurat noile arome de Frappuccino cu care Starbucks intampina vara: Starbucks Mocha Coconut FrappuccinoMocha Cookie Crumble Frappuccino si Strawberries & Cream. Pentru ca Starbucks aprecieaza creativitatea si te incurajeaza sa-ti creezi propriul frappucino si sa alegi din cele peste 35.000 de posibile variante de a combina ingredientele, eu mi-am servit my special drink cu Tea Latte.

E poveste veche cu Tea Latte, de cand am baut primul Chai Tea Latte la o cafenea oarecare si apoi o prietena mi-a zis ca au una si mai buna la Starbucks. De atunci fac detour pe la Victoriei oriunde ma duc. Si mai nou la Promenada. Din cauza aromei Tea Latte, la cafea am renuntat de tot si mi-am luat acasa acest ceai (Chai Tea), pe care il au si la pliculete – este un ceai negru cu spices – anason, piper si alte cele de te pisca pe limba. Bun si cel cu Lavander pentru cunoscatori. Acum am incercat Tea Latte cu gheata (frappuccino style), cu soia si sirop de hazelnut. Foarte bun pentru vara, pana acum beam doar cald. Se potriveste bine si cu tortul cu morcov, alt bun prieten de-al meu.

In sfarsit, ca sa nu divaghez, bucuria mea a fost si mai mare pentru ca am plecat acasa cu un sort verde dupa care mi se scurgeau ochii la casa de fiecare data. Si apoi pentru ca am invatat sa-mi fac singura bautura preferata (cred ca cea mai simpla de altfel). Eu sunt mai mult iubitoare de simplitate, pana si dl. Liviu s-a aratat oarecum dezamagit cand i-am zis ca bautura pe care vreau sa mi-o prepar este Tea Latte. Cica ar mai fi doar una mai simpla (doua shots de expresso cu inca ceva 🙂 )

Aici imi zicea ca pe langa nume la Starbucks trec si CNP-ul. Mai, Liviule, am si eu ceva golaneala la activ, nu merge cu d-astea 🙂

Si pentru ca suntem la capitolul celebrare de vara si arome tropicale, racoritoare, dulci tare, Starbucks isi rasfata clientii si cu o surpriza speciala: Frappuccino Happy Hour. Adica 1+1 la toate bauturile pe baza de gheata blendata in prioada 16-23 mai, intre orele 15-17, in toate cafenelele din tara.

Pozele de mai jos intra in categoria #foodporn, mare grija!

 

 

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.