Am inaugurat sezonul de ski/snowboard in Poiana anul acesta. In Poiana nu mai fusesem pana acum, in anii trecuti m-am rezumat la Predeal, Sinaia si Azuga. N-as putea spune ca sunt dezamagita. Desigur ca nu se apropie de calitatea si multitudinea partiilor din Austria, dar poti sa pleci multumit ca ai macar 4-5 partii la dispozitie, in comparatie cu celelalte statiuni romanesti. Partiile sunt si albastre si rosii si negre, banuiesc ca in saptamanile urmatoare daca va mai ninge vor fi mai bune, acum am dat si peste pietricele si petice de pamant. Cozi nu am prins deloc, dar nici nu a fost aglomerat, multi s-au speriat de codul de ninsoare. Nici la plecare nu am prins aglomeratie, nici macar la Comarnic.

Uimitor, dar preturile in Poiana sunt mai mici decat in Predeal, de exemplu, unde nu ai decat o partie pe care poti spune ca te poti da ok. Cartela pentru 4 ore este 90 lei, o zi 135 lei, garantia la cartela 15 lei. Chiar si asa, 4 ore sunt mai mult decat suficiente, asta daca chiar te dai si nu pierzi timpul. O coborare dureaza maxim 20 minute. Mai exista si varianta pe puncte, care nu e atat de convenabila, insa, 20 de puncte – 60 lei, dar poti sa te dai de maxim 3 ore ori cu gondola, unde o urcare inseamna 6 puncte. Cel mai mult mi-a placut partia Lupului, zapada era cea mai buna acolo si era si destul de liber.

De mancat, asa cum am mai scris pe blog recomand Hanul Domnesc (chiar la intrarea pe centura Brasovului dinspre Bucuresti), unde sunt de incercat coastele de porc si clatitele brasovene.

Postarile acestea le fac pentru ca de multe ori mi-as fi dorit sa gasesc si eu detalii despre starea partiilor, preturi si care sunt cele mai bune variante. Asa ca sper sa fie de folos.

Si acum si cateva poze.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.