Joia trecuta am fost la concertul celor de la The Asteroids Galaxy Tour si mi-a placut foarte mult. Mi-a placut de instrumentisti care stiau sa cante la 2-3 instrumente fiecare, iar flautul, clarinetul, trompetele mi-au adus aminte de asta vara si de Parov Stelar. Solista este minunata, foarte simplu imbracata, dar cu gust, foarte frumoasa si cu o voce cu adevarat speciala.

Nu stiu daca si restul lumii s-a simtit bine pentru ca doar la final au parut sa aplaude pentru bis, pana atunci era cam o seara specifica de Fratelli, cu uitaturi si mult vorbit. Putina lumea simtea muzica.

Nu uit nici de Moonlight Breakfast, unde mi-a placut acel instrument special pe care il avea solista si care scotea niste sunete absolut minunate, la fel de minunate ca si proiectiile de pe ecrane.

 DSC05108

DSC05109

DSC05114

IMG_4052 - Copy

DSC05092

IMG_4065

with or without

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.