sag-fm-759x500

Pentru că astăzi avem o importantă Luna Plină, care pică chiar de Rusalii și la câteva ore înainte de Solstițiu, m-am gândit să scriu un articol care să dărâme puțin orice părere ați fi avut până acum despre Lună 🙂 Ce este cel mai interesant la Lună este că existența ei nu a fost vreodată dovedită de știința modernă. Luna este mult prea mare ca să fie un satelit natural al Pământului, iar în Sistemul Solar nu există vreo planetă care să aibă vreun satelit care să se compare ca și dimensiune cu raportul dintre Lună și Pământ, aceasta având un sfert din diametrul Pământului și 1/81 din masă. Știai că Luna este chiar mai mare decât Pluto?

Oamenii de ştiinţă consideră că Luna s-a format din resturile rămase după ce un obiect cosmic de mărimea unei planete s-a ciocnit cu Pământul, în urmă cu cca. 4,5 miliarde de ani. Însă până acum toate simulările computerizate ale acestui eveniment dădeau ca rezultat o Lună formată, în principal, din materialul din care fusese alcătuit „proiectilul” cosmic, așa că teoria nu s-a dovedit a fi eligibilă și s-a enunțat o alta care spune că acea planetă s-ar fi lovit de două ori cu Pământul și apoi a ajuns pe orbita acestuia.

În noiembrie 1969, NASA a trimis o bombă pe lună cauzând o explozie asemănătoare cu 1 tonă de TNT. NASA a spus că impactul a reverbat ca un gong pentru jumătate de oră, iar apoi au repetat experimentul cu o explozie de 11 tone și a scos același sunet pentru 4 ore. Sunetul scos semăna ca și când în interior s-ar fi aflat un sistem hidraulic în vid.

Un alt lucru interesant este că suprafața lunii conține titanium, dar și metale procesate și uraniu 236 și neptunian, minerale care nu se găsesc în mod natural. Uraniul 236 este un deșeu nuclear care apare în urma activității nucleare, iar neptunianul este un bioprodus radioactiv în urma creării de plutoniu. Asta înseamnă că cel puțin o parte din rocile de pe Lună sunt sintetice și chiar dacă este doar o teorie, atunci putem lua în calcul că Luna a fost creată artificial.

Ar mai fi un lucru de spus. Știți că pe Lună există cratere. Ei bine, acestea ar trebui să difere în adâncime, în funcție de mărimea rocilor care au lovit Luna. Putem spune ca într-adevăr a fost o diferență în meteoriții care au lovit Luna în funcție de diametrul craterelor și totuși toate dintre ele au aceeași adâncime.

Mărimea și poziția Lunii pot să creeze mereu o eclipsă solară perfectă. Dacă nu am avea Luna nu am avea aceeași durată a zilelor sau nu am experimenta cele 4 anotimpuri, iar fluxul și refluxul nu ar exista. Și la fel cum influențează apa, în același mod influențează și apa din organismul nostru, iar noi suntem compoși în proporție de 70%, iar la naștere 90% apă. De aceea în momentele de Lună Plină se înregistrează mai multe crime, violuri, certuri, iar asta e un lucru dovedit.

Că tot vorbim de apă, aceasta este elementul esențial al lui Swadhisthana Chakra, centrul sacral, care are legătură cu sexualitatea și planul social. Luna crescând foarte mult nivelul apei, swashisthana noastră se mărește și atunci apar tot felul de anomalii, de excese, de energii negative. Este ca și când ne-am afla într-o mlaștină și ar ieși toți demonii la suprafață. De aceea este bine ca în astfel de momente să stăm singuri, să nu facem dragoste, să nu ieșim în grupuri mari și să nu facem excese. Să fim cât mai interiorizați și centrați.

O teorie ce nu ar trebui ignorată vorbește despre așezarea Lunii ca satelit al Pământului de o civilizație extraterestră benefică, pentru a-i schimba vibrația într-una absolut necesară pentru supraviețuirea acestuia. Se spune că Pământul nu se mai află în locul lui în Sistemul Solar, el s-ar fi aflat între Jupiter și Marte și ar fi avut chiar o dimensiune mai mare. Dar a fost lovit și a ieșit de pe orbită, a format cureaua de asteroizi formați în mare parte din apă înghețată și rămășițe din roci, ajungând pe o altă orbită. Din cauza impactului, Pământul ar fi murit și avea nevoie de ceva care să-l determine să-și continue mișcarea, aici intervenind rolul Lunii, a păstra atât supraviețuirea pământului, cât și a rasei umane. Ceea ce explică de ce vibrația Lunii se regăsește și în energia noastră.

Luna și Geometria Sacră

Un alt aspect extrem de interesant este că raportul dintre Lună și Pământ își găsește o explicație în geometria sacră și floarea vieții. E un pic mai complicat de urmărit, dar chiar are sens. Întâi poate ar fi bine să citiți articolul despre Florea Vieții.

Din oul vieții, cele patru cercuri, dacă punem deasupra proporția omului a lui Leonardo da Vinci și trasăm 8 cadrane apare acea întretăiere, care se numește zona Pellucida.

zona pell

În partea de sus avem un cerc și un pătrat (yin și yang), în care intră cele 4 sfere din oul vieții. Dacă trasăm un cadran pe marginea sferelor apar cele 8×8 pătrate egale. Între acestea se formează un nou cerc la mijloc, care este de exact aceleași dimensiuni și pe margine. Dacă luăm acum noul cerc și cele patru pătrate, putem crea un nou cerc, puțin mai mare decât cel central.

3

Dacă facem același lucru și mai sus, o să iasă puțin din cadran, și astfel rămânem cu Zona Pellucida, despre care vorbeam, care este de fapt o delimitare dintre energia fizică și spirituală și aici se află și Sahasrara chakra, deasupra coroanei.

5

Folosind zona Pellucida pentru a crea o nouă sferă, aici se regăsește câmpul vibrațional pentru Sahasrara Chakra, iar raportul dintre această nouă sferă și sfera care comprimă energia fizică este exact același precum cel dintre Pământ și Lună. Deci practic acea zonă unde se întretaie cerculile este de fapt un portal către o conștiință superioară.

4

În imaginea cu pătratul și cercul pentru a calcula circumferința cercului, care este egală cu perimetrul pătratului ajungem la rația Phi, adică 31.680 (perimetrul pătratului = diametrul pământului x 4).

6

Pentru a calcula diametrul Pământului (cercului) este puțin mai complicat pentru că avem și influența Lunii, pe care trebuie să o poziționăm deasupra Pământului fără să interfereze cu acesta. Apoi luăm diametrul Lunii plus diametrul Pământului, le înmulțim cu Pi și avem perimetrul cercului egal cu 31.667. O diferență extrem de mică.

Așa că poate nu ar mai trebui să privim Luna ca pe un simplu satelit care nu are nimic de-a face cu noi. Luna ne oferă șansa de a vedea dincolo de această lume, de a evolua, însă acest lucru ține doar de noi și de alegerea pe care o facem.

Luna Plină în Săgetător din 20 iunie, un nou sezon al vieții

Pe 20 iunie vom avea o Lună Plină în Săgetător, aliniată cu centrul galactic și a doua oară când apare în zodia Săgetătorului, așa că e una extrem de plină de seminificații. Cum această Lună apare cu mai puțin de 12 ore înainte de Solstițiu, din punct de vedere simbolic este ca și cum vom intra într-un nou sezon al vieților noastre.

Fiind în Săgetor în opoziție cu Gemeni se pot naște tensiuni de opinie, credințe, gândirea intuitivă versus rațională. Chiron e în careu cu Luna așa că s-ar putea să simțim că avem nevoie să ne depășim limitări legate de răni vechi, frici sau să ne redobândim puterea. Din aprilie tot suntem într-un proces de recalibrare a felului în care ne percepem, așa că acum e momentul să ne resimțim plini de putere. De asemenea va trebui să învățăm să echilibrăm sau integrăm energia puterii cu cea ce ține de relații.

Pentru mulți dintre noi această periadă poate fi una de schimbări puternici, de adaptare la noul context. Ar fi bine să ne punem întrebări precum: ce ne ține în loc pentru a lua o nouă direcție sau care este sursa tiparelor negative care se repetă. E bine să ne uităm la rănile vechi care au tot ieșit la suprafață în ultima perioadă, să ne detașăm de ele și să le depășim. Am un articol recent despre această temă. Și nu uitați de Luna Plină e bine să evităm zona socială cât mai mult și să ne pregătim dinainte că vom fi agitați sau nemulțumiți și să încercăm să medităm și să stăm cât mai mult cu noi.

Surse:

Who Built the moon Alan Butler

The Lion Sleeps No More – David Icke

The ancient Secrets of the Flower of Life – Drunvalo Melchizidek

Rhythms of Vision – Lawrence Blair

Thespiritscience.net

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.