Despre mine

andreeaÎmi place să cred că m-am născut o prințesă, o să vă spun la un moment dat și a cui.

Am trecut prin multe stări ale vieții, dar de abia acum pot spune că am început să mă descopăr cu adevărat, să fac alegerile potrivite și să-mi găsesc liniștea.

M-am hotărât să fac acest blog în general pentru mine, să-mi rămână vii toată viața amintirile în gând, minte și suflet. Dacă la început postările erau superficiale, îmi place să cred că de aproape doi ani am deschis ochii mari și am început să văd dincolo de cele trei dimensiuni.

Voi strânge aici toate lucrurile ce-mi bucură simțurile – spiritualitate, yoga, muzică, fotografie, pictură, artă, călătorii, culori, flori și ceva inspirație pentru fiecare zi.

Sper să reușesc să vă transmit măcar puțin din energia mea pozitivă prin ceea ce veți citi și veți vedea.

Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, un mediu hrănitor, care permite transformarea omului în ființă superioară ca și conștiință, tocmai pentru că te pune să cauți în inteior, și apoi găsind să te poți hrăni spiriual evolutiv din acel mediu. Școala Iubirii este un mediu al dragostei. Oamenii care nu iubesc pot fi considerați orbi. Ei nu au înțeles nimic din această viață. La școală oamenii ar trebui să învețe să iubească. Dacă la început a fost cuvântul, IUBIREA este ETERNUL CUVÂNT și singurul limbaj care este perceput corect de miliardele de ființe din universul multidimensional. Toți oamenii ar trebui să învețe Limbajul Iubirii. Numai așa ne vom cunoaște cu adevărat unii pe ceilalți, cât și pe noi înșine, iar apoi îl vom putea cunoaște pe Dumnezeu, Sursa, Creatorul, Lumina, fiecare după cum vrea a-I spune.

Prin intermediul Școlii organizăm în fiecare lună tabere spirituale, iar yoga la noul nostru centru Tummo Reiki din zona Floreasca, în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00. Tehnicile pe care le folosim provin din varii culturi și filosofii începând de la creștinism, taoism, yoga, șamanism, sufism până la cele tibetane și hinduse. Fiecare ființă are o matrice distinctă a minții care pentru a fi blocată și a permite sufletului să se trezească, reacționează diferit la stimuli. De aceea și oferim diferite tehnici, pentru ca fiecare să o aleagă pe cea cu care rezonează și să o practice apoi zilnic.

Pe Facebook sunt activă aici și aici, pe Instagram și mai și, iar pe Soundcloud găsiți multă muzică bună.

Gânduri bune sau întrebări îmi poți lăsa pe adresa andreea[at]femininlasuperlativ.ro

 

 

 

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.