Doar poze pentru astazi, un casual Friday, desi numai relaxant nu a fost. Un party The One reusit, o Loredana cu aceeasi voce mirifica (maine poze si de acolo), un sfarsit de saptamana pe care de abia l-am asteptat.

O pereche de pantofi care mi-a inveselit ziua de joi, un baiat de la H&M care mi-a cautat ultimul numar 39 in stoc si cand l-am vazut ca vine cu ei in mana am sarit in sus de bucurie.

O supa crema de legume de la Fru Fru (cu drag le recomand, sunt foarte bune si fara conservanti sau alte lucruri rele), care mi-a mangaiat stomacelul.

Lucrurile mici pe care le pierdem din vedere in agitatia zilnica, acestea cumulate aduc cate un zambet pe buze in fiecare ora. Iar cumulate ne fac fericiti in fiecare clipa.

DSC05278hihj
DSC05281

DSC05275

0ebee883d56e3129ce186a6dbbc19a0f

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

S-ar putea sa-ti placa si...

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.