LoveYourBody

Vinerea este dedicată iubirii, în legătură cu planeta Venus, așa că astăzi a un articol despre iubirea de sine. Cum ar fi să practicăm acceptarea de sine radicală?

Una dintre notițele mele de Internet preferate spune: „Cum să ai un corp de bikini: Ia o pereche de bikini și pur și simplu poart-o.” Îmi place modul în care respinge pur și simplu ideea că în scopul de a purta un costum de baie trebuie mai întâi să fii considerat demn în ochii societății. Totuși, mulți dintre noi credem profund că nu suntem acceptați din cauza dimensiunilor îmbrăcămintei noastre, a formei corpului, a culorii pielii, a înălțimii sau a numărul pe care cântarul îl afișează intermitent la începutul săptămânii.

Ce s-ar întâmpla dacă am practica auto-acceptarea radicală? Ce ar fi dacă am sta în fața oglinzii și ne-am privi cu aceeași notă de venerație ca în acea melodie a lui John Legend? Iubesc formele și toate marginile tale, toate imperfecțiunile perfecte.

Fiecare dintre noi suntem capodopere unice. Unele religii susțin că am fost făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Așa că mai jos aveți câteva afirmații pe care le puteți utiliza atunci când vă confruntați cu acea oglindă interioară și, dacă doriți, scoateți din dulap și acea pereche de bikini.

 1. Sunt perfect/ă exact așa cum sunt.
 2. Merit să mă văd cu adevărat.
 3. Sunt onorat/ă să mă aflu în acest corp uman.
 4. Astăzi voi avea grijă de corpul meu cu_______(alegeți o activitate sănătoasă).
 5. Iubesc ceea ce este capabil să facă acest corp puternic și sănătos.
 6. Este în regulă să-mi iubesc propria persoană.
 7. Corpule, îți mulțumesc pentru că mă transporți azi!
 8. Îmi onorez corpul cu mâncare sănătoasă și hrănitoare.
 9. Am grijă de corpul meu și el are grijă de mine.
 10. Mă accept complet.
 11. Am încredere în propria-mi piele.
 12. Apreciez capriciile – sunt ceea ce mă fac unică.
 13. Astăzi renunț la critica de sine.
 14. Sunt o ființă puternică și radiantă.
 15. Îmi iubesc aspectul.
 16. Eu sunt cel/cea care își determină valoarea, nu societatea.

Ce afirmații mai folosiți pentru a vă stimula încrederea corpului vostru?

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.