Mandala este un simbol sacru în Hinduism și Buddhism, folosit de secole pentru a reprezenta universul. Alege-ți mandala care simți că te reprezintă cel mai bine și află ce are de spus despre personalitatea ta.

  1. Generozitate și moralitate

Ești o persoană ambițioasă, care are standarde ridicate. Întotdeauna tinzi spre ceva mai bun, în timp ce majoritatea oamenilor s-ar putea să aibă nevoie de ceva timp pentru a se acomoda cu stilul tău, tu ai nevoie de și mai mult timp pentru a te acomoda cu tine însuți. Ești o persoană care muncește din greu, chiar dacă efortul nu iți este răsplătit întotdeauna, tu tinzi să muncești pentru binele suprem. Ești foarte puternic motivat să faci lumea aceasta un loc mai bun, dar din păcate, doar câtiva oameni  te apreciază pentru asta.

  1. Fascinație și veridicitate

Ești o persoană căreia îi place sa aibă grijă de ceilalți. Ești foarte responsabil/ă și iți iei munca în serios. Ești o persoană bună și deseori îi inspiri pe ceilalți. Caracterul tău strălucește ca o stea.

  1. Mintea și considerația

Gândurile și ideile tale sunt briliante. Dar ești o persoană introvertită, care tinde să petreacă mai mult timp singură, contemplându-ți propriile tale teorii și credințe. Ai tendința de a te înțelege bine cu oamenii care sunt dornici să învețe. De fapt, întotdeauna încerci să faci lucrul cel mai bun, chiar dacă oamenii nu sunt de acord cu tine.

  1. Subtilitate si filosofie

Ești unul dintre cei unici și onești, nu există nimeni care se poate compara cu tine. S-ar putea să pari a fi ciudat și rezervat, dar de fapt ești destul de creativ și intuitiv. Totuși, ești o persoană emoțională și tinzi să fii rănit de cei care nu te înțeleg.  Ai o viziune clară despre partea bună și partea rea a vieții.

  1. Încredere și ștăpânire

Vă place să rămâneți la ideea de a face ceva singur, asta pentru că ești o persoană idependentă, ai încredere totală în tine și știi de unde îți vine puterea interioară. Ești foarte conștient de lucrurile pe care le dorești și ești pregătit să faci orice pentru a le obține. Singurul lucru pe care îl aștepți din partea celorlalți este sinceritatea.

  1. Nobilitate și sensibilitate

Ai un cerc mare de prieteni sociabili. Iubești să interacționezi cu oamenii și să construiești relații puternice cu ceilalți. Ai o aură pozitivă, iar ceilalți se simt bine în prezența ta. Ești o persoană nobilă și sensibilă și întotdeauna te gândești la moduri în care te poți îmbunătăți.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.