Astăzi am multe și frumoase. Nu că ar fi vreo noutate, dar nici nu știu cu care să încep.

O explozie de culori. Să fie toată ziua așa. Cu bomboane și sclipici. Australianca Tanya Schultz crează aceste podele din dulciuri, zahăr, bomboane, jucării și tot ce e mai colorat pe lume. Puțin psychedelic aș zice? Dar într-un mod dulce. Mai multe pe: pipandpop.com.au | Facebook (h/t: mymodernmet)

Artă stradală, vreau să văd așa și în București. Ilustratorul Diogo Machado (aka Add Fuel) transformă cutiile electrice de pe străzile Lisabonei în ceramică pictată specifică culturii portugheze. Îmi aduc aminte muzeul de faianță din Lisabona, orașul, Sintra, mi s-a făcut dor de Portugalia. Opera lui este o parte din proiectul Street Ceramic.

Încep postările despre flori. Numărul 1, direct din Republica Cehă flori și natură. Prea frumos.  Mai multe despre fotografă aici: Facebook | 500px

Flori în timelapse înflorind. De vis în dimineața asta. Producător Thomas Blanchard. Fundal retro-psychedelic. Muzică “Three Guesses”.

Flowers from Thomas Blanchard on Vimeo.

Diminețile și florile mele. Vinerea e ziua de flori și s-a uitat de știe. Pentru azi aveam o poză ce o credeam frumoasă. Până să le primesc pe ele. Cele mai cele. Îți mulțumesc. În fiecare zi pentru tot.

Masa aceasta, că e singurul lucru care mai lipsește din palat. Christopher Duffy a creat această masă UP Balloon Coffee Table. O nimica toată, doar 7.800 lire. Mai mult despre designer aici: duffylondon.com (h/t: designboom)

Pe masa de m-ai sus aș întinde puzzle-ul acesta. Tot colorat, 1000 de bucăți, 50 dolari. Se cumpără de aici.

Un strop de soare și mare din Grecia, în Zakyntos, un timelapse. Îmi aduc aminte un golf frumos de acolo. E o insulă frumoasă. Realizat de Maciej Tomkow, “Treasures of Zakynthos” este un film realizat în totalitate prin timelapse. 1220 ore de muncă, 2000 km vizitați pe insulă și 28 de zile de filmare.

Treasures of Zakynthos – A Timelapse Film from Maciej Tomków on Vimeo.

Închei cu vibrații frumoase. Să-mi vorbești, dar mai puțin prin cuvinte și mai mult prin emoții.

Un weekend minunat! 13 este un număr atât de frumos 🙂

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.