Wanderers este un scurt metraj realizat de Erik Wenquist despre expansiunea umanității în Sistemul Solar, bazat pe concepte și idei științifice despre cum ar putea arăta viitorul dacă toate aceste teorii se vor concretiza. Imaginile reprezintă recreații digitale din Sistemul Solar, construite pe baza unor fotografii și hărți reale disponibile în prezent.

Un mic teasing asupra ceea ce ne așteaptă poatse peste ani de zile, cât de frumos este tot ceea ce ne înconjoară și cum ar arăta sistemul văzut prin ochii noștri.

Noi înșine sunt ființe extraordinare și cu cât realizăm mai repede că suntem în stare de orice, cu atât vom putea vedea pe viu imaginile de mai jos într-un viitor cât mai apropiat.

Wanderers – a short film by Erik Wernquist from Erik Wernquist on Vimeo.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.