vis-lucid-2

De-a lungul ultimelor două decenii, din ce în ce mai mulţi oameni au început să simtă o afinitate crescută faţă de spiritualitate şi să experimenteze o aşa-numită „trezire spirituală”.

O trezire spirituală este diferită pentru fiecare persoană, iar unii oameni nici măcar nu îşi dau seama că prezintă astfel de simptome, pentru că ei nu ştiu cum să clasifice experienţa lor. Iată o listă a diferitelor simptome care sunt legate de o trezire spirituală. Pe care dintre aceste simptome le-ai experientat sau pe care le recunoști?

Vise extrem de vii şi lucide

Ai avut vreodată senzaţia după trezirea dintr-un somn profund, că nu ai fost sigur dacă într-adevăr s-a întâmplat ceva sau dacă ai visat? Acestea sunt visele extrem de vii. Uneori, vei experimenta chiar visul lucid. În momentul în care îţi dai seama că visezi, poţi prelua controlul visului şi experimenta posibilităţi infinite ale unui vis lucid.

Un interes subit pentru paranormal şi metafizică

Acest interes subit poate ajuta o persoană să evolueze şi să afle mai multe despre adevărurile lumii, care sunt nescrise. Paranormalul şi metafizica îi pot interesa pe toţi mai devreme sau mai târziu. Unii oameni sunt atraşi de partea de meditaţie, cristale, vindecare şi energie, în timp ce alţii se bucura de teoriile conspiraţiei, tehnologie şi probleme guvernamentale. Este vorba de a descoperi ceea ce rezonează cu tine cel mai mult.

Evenimente care schimbă viaţa

Ne referim la evenimente care te vor forţa să reflectezi asupra vieţii tale. Unii vor asista sub forma unui deces sau pierderea unei persoane dragi, alţii printr-un divorţ, o pierdere a unei case sau a locului de muncă. Cu alte cuvinte, un eveniment de viaţă  te forţează să modifici şi să reevaluezi viaţa ta şi să o privești în ansamblu.

Nevoia de a te dezlimita de modele restrictive

Ai brusc o dorinţă extremă de a începe cu adevărat să-ţi trăieşti viaţa. Totul şi toată lumea care stă în calea atingerii acestui obiectiv este obligat să audă cuvintele „la revedere”. Acest lucru se referă la locuri de muncă oribile care scurg viaţa din tine, dar, de asemenea, la oamenii toxici care te trag înapoi. Procesul de a te regăsi şi de a afla unde este adevărata pasiune te va face să evoluezi în procesul de trezire spirituală.

Timpul pare să treacă mai repede

Accelerarea timpului este, de asemenea, un simptom clar, acest lucru poate fi explicat prin marile evenimente care au loc în viaţa ta. Totul se schimbă în jurul tău şi nu  poţi opri acest lucru. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să-ţi trăieşti viaţa cât mai conştient posibil.

O nouă perspectivă asupra vieţii

Atunci când un individ înţelege că suntem fiinţe infinite şi eterne, este capabil să-şi redirecţioneze perspectivele.

Dintr-o dată, problemele existente în prezent pot fi văzute ca ceea ce sunt în realitate: temporare şi în mare măsură nesemnificative. Acest lucru are ca efect faptul că eşti în măsură să iei lucrurile mai puţin grave şi să laşi totul să vină de la sine.

Sincronicităţile devin vizibile

Sincronicităţile sau coincidenţele semnificative apar mai frecvent? Este un semn de intuiţie şi de conectare cu totul şi  cu toată lumea. Este un fenomen magic care ne permite să ştim mai multe, suntem deschişi la îndrumare spirituală şi pe calea cea dreaptă.

Tu câte astfel de simptome ai experimentat până acum. Împărtășește-le cu noi!

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.