head

A trăi experiențe paranormale, de a comunica cu alte entități, a vedea lumi subtile, culori, a te proiecta astral sunt avantajele ce vin la pachet cu trezirea celui de-al treilea ochi – AJNA chakra, centrul de comandă și control care în sine nu este o chakră, ci casa tuturor gândurilor și mentalului nostru. Despre cum o putem ajuta să se deschidă o să scriu mâine, astăzi vreau doar să te fac curios, să îți prezint câteva simptome care ar trebui să îți dea de gândit în cazul în care le experimentezi.

1. Presiune în cap

Acestea sunt primul semn, dar nu migrenele, ci acele dureri pe care le simți fix în centrul frunții, ca o apăsare. În fizic, glanda pineală care este de fapt manifestarea în fizic a acestei chakre începe să crească energetic.

2. Durerile de cap

Este posibil ca această presiune să fie precedată de dureri de cap, adică o prea mare energie, blocaje, purificări. Poți ieși în natură, medita, face yoga, poți face orice te face să te simți bine.

3. Sensibilitate la sunete

Ești sensibil la anumite sunete și tonalități. De exemplu tonurile joase te calmează, în timp ce cele înalte te agită. Se poate să ți se schimbe și gusturile muzicale.

970X90

4. Sensibilitate la lumină

Poți începe să vezi culori, să distingi mai multe nuanțe. Este absolut normal, ochii ți se vor obișnui. Se poate și întâmpla să ți se pară că ai nevoie de și mai multă lumină și să stai la soare.

5. Intuiție crescută

Acesta este de fapt semnul principal – începi să intuiești ce urmează a se întâmpla, că vei primi un telefon, ce urmează să-ți zică persoana de lângă tine, poți realmente simți evenimentele viitoare. Ascultă-ți intuiția și mergi pe mâna ei, poate că universul vrea să-ți dezvăluie un mare secret.

Ce poți să faci pentru a echilibra aceste simptome:

  • Evită zaharul și produsele lactate (blochează glanda pineală)
  • Meditează în natură, pe iarbă
  • Fii atent la toate simțurile
  • Bea multă apă
  • Fă plimbări zilnice în natură

Te așteptăm la orele de yoga, luni, miercuri și vineri, de la 19:30 la Centrul Holistic Tummo Reiki, dar și la taberele organizate de Școala Iubirii, următoarea tabară va fi Retragearea Spirituală în tăcere la YOUness Wellness Clinic, pe 16-19 iunie.

Sursă foto: A-Twin

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.