Saptamana trecuta am explorat tinutul Sighisoarei drept cadou de Sf. Andrei. In Sighisoara am mai fost odata, cateva ore pentru ca eram in trecere, dar sincera sa fiu nici nu este nevoie de mai mult timp pentru a strabate intreaga cetate. A fost mai mult o vacanta de relaxare, cu plimbari, somn si mancare buna.

Pentru ca si eu am cautat inainte de a pleca sfaturi si idei cu ce as putea face acolo, iata impresiile mele. Cetatea poate fi vazuta toata intr-o singura zi, apoi nu prea mai ai ce face. Noi am stat la Hotelul Binderbubi, care se lauda cu cele 5 stele, desi in realitate lucrurile nu sunt atat de roz. Caldura nu a mers in prima zi, la micul dejun am mancat in lobby pentru ca nu mai erau mese, spa-ul extrem de mic pentru un hotel ce se lauda cu 5 stele, la masaj improvizatie maxima, apa din jacuzzi mai mult rece. Locatia si designul hotelului sunt cam singurele lucruri care mi-au placut.

Neaparat cine merge in Sighisoara sa treaca pe la casa Cositorarului, unde am gasit o atmosfera de vis, muzica de Craciun, atmosfera calda, o pisica torcand, zici ca eram in povesti. Ei sunt cunoscuti pentru torturile de casa nemaipomenite si intr-adevar atat de bune sunt. De mancat recomand restaurantul Rex, care se afla in Sighisoara, undeva pe la intrarea in oras vis-a-vis de OMV. Foarte buna mancarea si la preturi extrem de decente fata de cetate.

Frumos orasul Sighisoara, e de vazut macar o data-n viata.

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.