In ultima perioada mi-am tot ocupat timpul cu activitati culturale si cum tot a inceput si stagiunea de teatru am mai tot mers. La inceputul saptamanii am vazut pe Facebook un afis cu o piesa de teatru care m-a inspirat imediat din pricina celor doi actori care-mi plac tare mult, Marius Manole si Medeea Marinescu. “Fa-mi loc” in regia lui Radu Beligan (un alt motiv de vazut) a avut premiera luna trecuta, cu un debut la Teatrul Godot, unde mi-ar fi placut si mie mai mult locatia decat cea in care am fost.

Piesa s-a tinut la Madame Pogany, unde am stat maxim de inghesuiti, locuri la mese nu mai erau desi facusem rezervare cu o saptamana inainte si practic am stat cu bauturile in mana, respectiv cu desertul. Desi era anuntata pentru ora 21.00, iar noi trebuia sa fim acolo de la ora 20.00, piesa a inceput dupa 21.30, ceea ce in cazul in care stateam decent la o masa ar fi fost ok, dar dat fiind situatia nu a fost tocmai confortabil. Am incercat un cheese cake, de evitat totalmente, nici nu ar trebui sa poarte numele e cheese cake, ci mai degraba o placinta cu branza deloc fina. In schimb este de incercat prajitura cu fructul pasiunii, aceea este chiar buna.

Dar sa revenim la piesa, in care este spusa “povestea a doi tineri ce se regăsesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren. Ea, o fata singura, sarmanta, aventuriera, el, un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut ce-i va rasturna intreaga existenta”. O comedie spumoasa, mult imbogatita de prestatia celor doi. Sincer, pe Marius Manole nu mi-l imaginam jucand in comedii, pentru mine au ramas intiparite rolurile din serialul de pe Antena 1 si piesa Inima de caine de la TNB. Recomand piesa din toata inima, nu am vazut sa se mai joace la Pogany saptamana viitoare, dar sunt sigura ca vor gasi ei un alt spatiu multtttt mai potrivit pentru piesa.

 

Si tinuta mea de ieri mai jos. Sunt mandra de acesti blugi, chiar duceam lipsa de modelul acesta. Si mai mandra sunt ca i-am gasit in Brasov la Stradivarius redusi la 89 lei, in timp ce in Bucuresti sunt 189 lei 🙂

 

 

 

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.