Cine m-a invatat prima oara sa scriu povesti, m-a indemnat ca intotdeauna sa scriu din experienta, pentru ca experienta este singura modalitate prin care poti parea autentic. Asa ca din experienta pot spune ca am observat la mine cum pe masura ce m-am maturizat prioritatile s-au schimbat, la fel si dorintele si locurile unde-mi petrec timpul.

Daca pana acum cativa ani nu exista un event de muzica electronica de la care sa lipsesc, weekendurile acum mi le doresc la muzica live, restaurant etc.

Iar despre restaurante am mai tot scris, azi vreau sa fie vorba de Madame Pogany, unde am mai tot fost, ba la teatru, ba la praji, dar niciodata sa mananc. Si eram sigura ca e bun. Si asa a si fost 🙂 Imi place locatia, pentru ca nu e finisata, muzica in special si meniul in mod particular. As imbunatati toaletele (primul lucru dupa care judec o locatie, iar acestea nu erau cele mai fericite) si o oarecare uniforma pentru ospatari, ceva specific, orice. Nu poti merge intr-un loc oaresce scump si fiecare ospatar sa fie imbracat cum il taie capul. It’s just not nice.

Am mancat un cheese cake cu branza de capra ca si antreu, berbecut/ piept de rata (foarte bune fara gust pregnant) si un desert cu ciocolata. Recomand.

 

IMG_3246

IMG_3248

IMG_3250

Si tinuta de aseara, golden skirt si bluza peplum Atmosphere, curea/ghete H&M,

IMG_3304

Si iti multumesc si pentru cel mai minunat buchet!

IMG_3244

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.