a2fbce2fc1a8439f6062b4413a1f8136

 

Astazi o sa va fac sa radeti. Si nu o fac cu rea intentie fata de persoanele in cauza, ci mai degraba pentru a spune “NU, NU TOTI SUNTEM LA FEL“. Pentru ca eu una nu as vrea vreodata sa fiu inclusa in acea oala a PR-istilor tip PR girl, o eticheta care a devenit prin unele cercuri fata aia care sta la intrare, imbracata dragut si zambitoare care primeste invitatii. Dragilor, pentru cei care ne confundati, acelea sunt hostessele.

O sa va povestesc, pastrand anonimatul, de un email primit recent (care de altfel nu stiu cum a ajuns la un alt om din comunicare) din partea unui PR care se ocupa de branduri de lux. Un mail trimis tuturor jurnalistelor, evident in cc, ca asa se poarta, pentru a ne bucura si noi, de ce nu, de o lista de presa.

O sa las doar inceputul si sfarsitul, iar concluziile raman la latitudinea fiecaruia: “M-am uitat in ultimele reviste aparute pe piata, la sectiunea de news si din pacate nu am vazut nici un produs apartinand brandurilor de care ma ocup eu”. “In cazul in care am omis pe cineva din grupul vostru, va rog mult sa redirectionati acest mail. S-au facut multiple schimbari de trusturi, in ultimul timp, si este posibil sa gresesc adrese”.

Cu alte cuvinte, fetelor jurnalistelor, voi nu va simtiti putin ca nu mi-ati pus produsele in revista, in conditiile in care poate platesc si publicitate si va mai dau si cadouri. Si pentru ca mie mi-e cam lene sa-mi updatez lista de presa, ia verificati voi toate persoanele din cc si in caz ca am uitat eu pe vreuna, dati-i voi un forward… asa din prietenie.

Si uite asa aceasta meserie frumoasa se pateaza din cauza oamenilor care nu au nimic de-a face cu comunicarea, unde din punctul meu de vedere cel mai mare atu este BUNUL SIMT.

As vrea sa pot face ce zice Chris Martin tuturor celor in nevoie:

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.