A innota in oceanul nemargirii este una din cele mai inaltatoare experiente pe care le-am trait. In plan real cel mai aproape de adevar as descrie senzatia de dezgolire atunci cand innoti fara vesminte intr-un bazin cu apa fierbinte, iar afara sunt 0 grade.  Apa se prelinge altfel pe piele, corpul se misca natural, fara a fi ingreunat, ca si cum s-ar fi abandonat la sol precum straiele vechi si ar fi ramas doar sufletul – liber. Poate ca acest cuvant descrie cel mai bine senzatia.

Apoi, dupa cateva bazine, senzatia devine mai puternica cand ramai pe spate, in pluta si tot corpul este invaluit de caldura, doar obrajii, buzele si nasul raman la suprafata si simt racoarea noptii. Si ochii deschisi privesc cerul limpede si luna noua si stelele. Iar atunci cand incepe sa ploua, stropii se lovesc aievea de piele si pisca si auzi zgomotul pe care il provoaca cand se propaga prin apa. Se spune ca atunci cand ploua se revarsa gratia pe pamant. Si tot in apa se aude un pian – muzica simfonica subacvatica. In acel moment sufletul se desprinde si traieste in iubire. Si calatoreste pe drumul spre infinit.

Calatoria spre infinit este cat se poate de reala. S-a petrecut in Austria, la Aqua Dome, acolo unde fiinte deschise la minte nu judeca dezgolirea si pretuiesc libertatea, mai mult decat orice canon social plin de inhibitii.

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.