In urma cu o luna primeam un email de la People PR daca sunt interesata sa particip intr-o campanie de pre-lansare a celui mai nou serviciu pe care cel mai cunoscut brand de retail fashion la nivel international il pregateste. Evident ca beculetele din capul meu nu s-au mai stins de atunci, scurt circuit vad ca n-am facut, desi mi-am promis ca voi renunta la adictia de shopping… la un moment dat 🙂

Apoi saptamana trecuta a venit dl. Curier (cu care avem o relatie foarte stransa – motivul se regaseste mai sus) si mi-a adus o cutiuta cu bunatati – teasingul #dear_romania by #zaraonline. 

1901506_746097222081010_1149598760_n

Astazi, pe 2 aprilie, magazinul Zara si-a deschis portile online in Romania si tot astazi am primit si comanda pe care am putut sa o fac in avans, desigur in dis-de-dimineata zilei de 31 martie.

Cu ce m-a ajutat pe mine Zara Online?

Am gasit o fusta din noua colectie pe care am cautat-o in Baneasa, Afi si Promenada si nici urma de ea. Iar acum la unele branduri daca vrei sa verifici disponibilitatea unui produs in alt magazin, iti suna doar intr-un loc (ceea ce mi se pare fair pana la urma, ca oricum e coada mai mereu).

In alta ordine de idei, preturile din online sunt la fel cu cele din magazine. Ca si optiuni de livrare ai la dispozitie:

  • Ridicarea din magazinele Zara (4-6 zile lucratoare)
  • Standar (19 Lei.): 3-5 zile lucratoare
  • Expres (49 Lei.): 2-3 zile lucratoare

Platile se fac carduri Visa si MasterCard in momentul achizitiei, si nu ramburs. Magazinul online e foarte usor de folosit, la fel si pasii de plata.

Returul este ca si in magazine, in decurs de o luna, interesant e ca nu percep cost pentru client chiar daca le ridica de acasa.

Eu cum sunt cu telefonul vesnic in mana, folosesc mai des aplicatia de iOS. Imi place ca poti scana codul de bare al unui produs din magazin si iti arata disponibilitatea in online. La pantofi cel putin problema cu marimile era vesnica.

Concluia: mi-a placut campania lor de comunicare cu hashtag mania #dear_romania, nu doar la nivel strategic, cat si implementare. Am vazut in online o gramada de persoane la care poate nu te-ai fi asteptat sa publice articole/poze (mai ales barbati) despre shopping. Apoi campania vad ca e sustinuta in toate revistele cu machete, asa ca imi inchipui ca mesajul a ajuns acolo unde trebuia si ma bucur pentru ei.

Felicitari echipei!

Untitled

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.