Duminica aceasta am fost Fashion Bazaar, targul de fashion & vintage organizat de Diana Nicolae, o buna prietena. Numai de bine despre acest targ, intr-o locatie minunata, Villa Rodizio.

Ce mi-a placut si mi-am luat:

Un inel de care tot cautam de ceva vreme: cu multe pietricele dinute si rama. Vintage & stylish in acelasi timp.

Bratara “Believe”, no name, dar cu un mesaj semnificativ pentru mine, pentru ca in ultima vreme “a crede ceea ce simt m-a ajutat nespus.

Tot de la Cybela mi-am mai luat un frumos colier cu trandafiras si perlute, si mai gasiti pe site o gramada de alte lucruri frumoase.

Plus o pereche de cercei vintage sub forma de ancore pe care o sa asortez la bluzele/ fusstele n dungi.

Iar pe lista am aceasta rochie de la Irina Vlas, designer din Constanta. Cred ca ii fac o vizita de 1 mai 🙂

colaj

Tot la targ, echipa Lookool a facut poze tuturor celor prezenti, ne-am imprietenit cu Boo Bow, papioane colorate in cele mai frumoase modele.

IMG_4507

IMG_4535

IMG_4520

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.