Lookool a dat intalnire bloggeritelor de fashion in prima duminica cu soare din octombrie la Atelier Paris Make-up Bucuresti pentru un curs de self make-up.

Timp de mai bine de patru ore am invatat impreuna de la Monica Zainescu, trainer Atelier Paris, pasii pentru un machiaj de zi corect, iar apoi cu doar cateva trucuri cum sa-l transformam intr-unul de seara.

Ne bucuram ca au dat curs invitatiei atat de multe fete si le promitem ca vom repeta minievenimentele marca Lookool. Pentru ca tocmai despre asta este vorba la Lookool – cum sa punem in comun oameni frumosi, din domenii diferite, care sa se constituie intr-o comunitate si sa-si imparta ideile, dar mai ales pasiunea pentru moda si frumos.

Cat despre Atelier Paris Make-up Bucuresti, mie una mi-a placut tare mult ce am invatat acolo, asa ca nu exclud un curs de weekend care se anunta peste cateva saptamani. Pana atunci, gasiti pe pagina lor de Facebook orarul completat al cursurilor.

In plus de data aceasta, Lookool le-a pregatit tuturor invitatelor cate o fotografie amintire. Desigur, pe langa o multime de poze street style. Mai multe fotografii gasiti pe blogul Lookool.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.