Ma bucur nespus cand vad oameni frumosi, plini de talent care isi realizeaza visurile si-si creaza acel univers plin de lumina ce se reflecta si in munca lor. Nu o cunosc pe Raluca personal, dar intuiesc ca am dreptate, pentru ca The Lovely Room, studioul de make-up, este un loc in care designul de interior feminin, romantic cu accente shabby chic, se impleteste cu pasiunea pentru machiajul profesional, de cea mai inalta tinuta.

Raluca Luca este freelance professional make-up artist si are un portofoliu impresionant de la colaborari cu designeri, reviste, branduri mari. Banuiesc ca The Lovely Room a fost un pas natural in evolutia ei profesionala.

Imi place ca organizeaza si cursuri speciale pentru amatori si make-up artistii care vor sa-si aprofundeze informatiile, cursuri care de altfel sunt foarte accesibile si ca pret. Si imi place mult si site-ul ei, unde gasiti si o multime de tutoriale de make-up.

Insa cel mai mult imi plac pozele, care nu-i asa ca fac cat o mie de cuvinte?

panoramic(1)

The Lovely Room (6)

The Lovely Room (8)

The Lovely Room (9)

The Lovely Room (14)

Raluca Luca (2)

The Lovely Room (1)

The Lovely Room (2)

The Lovely Room (3)

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.