Saptamana trecuta s-a sfarsit cu un weekend foarte, dar foarte relaxant, la munte. Am admirat culorile, am invatat sa respir corect, am stat intr-un loc cu oameni calzi si prietenosi si am facut exces caloric cu o gramada de bunataturi.

La cetatea Rasnov desi am trecut de multe ori prin zona nu urcasem niciodata, asa ca acum a fost un bun prilej de vizita. La fel in Brasov nu urcasem niciodata pe Tampa, nici nu stiam de acel parc frumos si mi s-a parut ca seamana cu Montjuic din Barcelona. La intoarcere am coborat prin padure, un drum de vreo 40 de minute la pas rapid. Ce mai imi place in Brasov este Aqua Park-ul, chiar daca la nivel basic, bazinele cu apa calda sunt numai bune pentru relaxare.

Pentru cine doreste sa dea o fuga in Brasov, recomand Hanul Domnesc – foarte curat, civilizat, oameni buni si mancare asa cum ar trebui sa fie peste tot.

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.