kahl-68145 

Luna reprezintă puterea energiei feminine. Semnifică înţelepciune, intuiţie, naştere, moarte, reîncarnare şi conexiune spirituală. Ciclul Lunii este similar cu cel al unei seminţe: creşte sub forma unei plante, înfloreşte şi apoi moare.

Luna întruchipează şi cele mai adânci nevoi ale noastre. Putem folosi cunoştinţele şi energia ciclului Lunii pentru a ne conecta mai bine cu noi înşine.

Fiecare fază a Lunii are o caracteristică vizuală şi o semnificaţie spirituală unică. Ciclul ei poate fi asemănat şi cu ritmul vieţii noastre interioare.

Iata un ghid al diferitelor faze ale Lunii şi semnificaţia lor:

Lună Noua

Luna este poziţionată între Pământ şi Soare, astfel încât nu poate fi văzută de pe Terra. Această fază se traduce prin noi începuturi.

Apariţia Lunii

Luminarea lunii se află în creştere, semnificând astfel intenţia.

Semilună

Jumătate din Lună este luminată, în timp ce cealaltă jumătate se află încă în întuneric. Această fază semnifică luarea deciziilor.

Aproape Lună Plină

Momentul când mai mult de jumătate din Lună este luminată şi doar o mică parte este întunecată. Asta înseamnă rafinament.

Luna Plină

Soarele luminează întreaga suprafaţă a Lunii, ceea ce se traduce prin eliberarea şi oprirea intenţiei.

Descreşterea Lunii

Se aseamănă cu faza de „aproape Luna Plină”, doar că se află în descreştere şi semnifică recunoştinţă.

Al treilea sfert

Jumătate de Lună este luminată, iar cealaltă jumătate se află în întuneric, dar încă vizibilă de pe Pământ. Această etapă reprezintă iertarea.

Dispariţia Lunii

Momentul când mai mult de jumătate din Lună este în întuneric şi doar o mică parte, luminată. Acesta este momentul predării.

Lună Nouă

Este poziţionată între Pământ şi Soare şi nu se poate vedea de pe Terra. Faza semnifică noile începuturi şi ciclul se reia.

Sincronizează-te cu strălucirea Lunii

Cel mai apropiat corp astronomic de Pământ, Luna, are o influenţă foarte mare asupra spiritelor noastre. Luna Plină oferă cele mai profunde energii pe care le putem absorbi, în timp ce Luna Nouă este următoarea cea mai puternică energie.

Un mod prin care te poţi conecta şi lăsa influenţat este prin folosirea energiei Lunii pentru luarea deciziilor şi curăţarea de gândurile negative.

Ciclul Lunii are 29,5 zile şi reprezintă un ciclu de viaţă complet. Fiecare fază are diferite semnificaţii şi ritmuri pentru corp. Odată ce ne-am sincronizat cu Luna, vom activa puterile ei.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.