Va povestesc astazi despre Cabinet 7, un nou medical spa, situat intr-o locatie superba, a doua cea mai frumoasa casa unde mi-ar placea sa locuiesc. De Cabinet 7 nu auzisem pana zilele trecute, insa ma bucur cand vad asocieri frumoase, precum cea cu Laura8.

Cateva impresii despre Cabinet 7. Mult axat pe zona medicala, detox, facial. Au propriul brand de creme de fata, personalizate pe tipul de ten al fiecarui pacient. Un spa altfel incepand de la decor si pana la materialele de branding. Locatia mi-a adus aminte de serialul Mad Men, retro in toate detaliile, incepand de la arhitectura casei, mobilier, accesorii, totul gandit in cel mai mic detaliu si se putea observa ochiul unui profesionist acolo. Lipsea doar dress code-ul, ’70s madness, tipe cu parul tapat, tinute cu modele geometrice si foarte colorate.

Tot la Cabinet 7 am vazut si o cu totul altfel brosura de spa, in acelasi spirit ’70s, fara imagini, doar informatie pura. Interesant.

Fotor052417051

Am avut ocazia in sfarsit sa probez si colierele Laura8. M-am indreptat catre cele mai colorate, scot din anonimat orice tinuta monocroma sau all white. Mi-au placut foarte mult si clutch-urile inovatoare, cu o parte detasabila si prindere magnetica invizibila. Practic dintr-o geanta poti face zece si le putem asorta indiferent de tinuta. Colectia se numeste Caprice Clutch Laura8, pielea este de foarte buna calitate si majoritatea de crocodil, sarpe etc. Posetele sunt disponibile pe www.laura8.com si in magazinele Victoria 46 (Calea Dorobantilor 126 – 130), Portobello (Strada Episcopiei 2-4) si Atelier Anda ( Strada Grigore Alexandrescu 42).

IMG_5053

CAPRICE CLUTCH Laura8_piele de sarpe_crocodil 3

Fotor0524165923

IMG_4986

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.