Despre noile colectii Orly numai lucruri frumoase am de zis, pentru ca am descoperit cateva culori pe care de mult le cautam si nu le gaseam in exact aceste nuante.

Colectia de primavara, Hope and Freedom Festaduce culori pastelate in 6 nuante delicioase. Preferata mea este ultima, Coachella Dweller – cel mai romantic verde pastel.Hope&FreedomFest_LineUp

Mergem mai departe si la colectia de vara, Mash Up, ce aduce culori mult mai vii, pe care de abia astept sa le incerc in contrast cu pielea bronzata.

MashUp_Display_EXP(1)

Alte noutati ar fi ORLY Gel FX Shade Shifter – un gel cameleonic, ce isi schimba culoarea în functie de temperatura. 

Este cald? Shade Shifter devine incolor, dezvaluind adevarata culoare a unghiilor. Frig? Atunci pigmentii ultra-secreti transforma gelul, dandu-i o puternica nuanta inchisa.

ShadeShifter_15pc_Display(1)

Noile colectii sunt disponibile in centrele beauty de profil din intreaga tara.

Sa ne bucuram asadar de o primavara si vara colorata in pastel!

534858_574156039275130_544837266_n

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.