rawveg

Pe 23 aprilie am o propunere frumoasă: cum ar fi să ne strângem în mijlocul naturii, fiecare să aducă de acasă produsul preferat vegetarian sau raw vegan și să facem schimb de rețete, să degustăm și să socializăm. Eu zic că toate acestea sunt ingredientele unei dimineți de week-end reușite, în care ne cunoaștem mai bine, vorbim aceeași limbă, împărtășim pasiunile comune și legăm noi prietenii.

Mie una un astfel de eveniment mi-a sunat extraordinar de bine, așa că am răspuns pozitiv fără să stau pe gânduri la propunerea Deliei (Hrănătate.ro) să organizăm astfel de evenimente.

Așa că vă așteptăm sâmbătă, la Ceainăria La Metoc (Str. Moșilor) începând cu ora 11.00 să petrecem împreună câteva ore la Raw Vegan & Vegetarian Potluck Brunch. Detalii despre eveniment găsiți pe Facebook.  

Ce este un potluck?

Cuvântul “pot-luck” a apărut pe la mijlocul secolului XVI şi semnifica “hrana oferită unui musafir neaşteptat, inopinant” – norocosul. Astăzi, un eveniment de tip “potluck” înseamnă că ne strângem într-un loc şi fiecare aduce câte ceva de mâncare de-acasă, pe care îl împarte cu ceilalţi. Un fel de “schimb de mâncare”, de reţete, de idei, de pasiuni… de cunoştinţe. O oportunitate de a ne cunoaşte şi live, pentru noi care împărtăşim aceasta pasiune pentru mâncarea vegetariană, crudă sau gătită, pentru nutriţie holistică şi pentru un stil de viaţă sănătos, holistic. Sau pentru cineva care doreşte să îşi schimbe stilul de viaţă şi să vadă cât e de bună alimentaţia raw-food sau vegetariană, este o ocazie excelenta să participe la acest potluck.

Unde?

Sâmbătă, 23 aprilie, ora 11.00 Locaţia: în grădina ceainăriei Ceai la Metoc din Bucureşti (Str. Popa Rusu 21)

Organizatori: Hrănătate (Delia Popa) & Școala Iubirii (Andreea Lada și Bogdan Begligiu)

Ce câştigi dacă participi?

  • Tot felul de mâncăruri diferite, care mai de care mai gustoase şi mai sănătoase;
  • Prieteni noi, cu aceleaşi preocupări;
  • Cunoşti oameni live, cu care poate te conversezi îndelung pe Facebook;
  • Participi gratuit la un show culinar susţinut de Marius Vornicescu & Delia Popa (Hranatate);
  • Tips&Tricks despre nutriţia holistică, stilul de viaţă sănătos, holistic, hrana vie, yoga autentică, reiki, cristaloterapie, vegetarianism şi veganism etc

Cum poţi participa?

  • Completezi formularul de înscriere şi ne dai o idee despre ce urmează să ne aduci de mâncare (http://goo.gl/forms/uvI547d0Sy);
  • Pregăteşti mâncarea, cu dragoste şi gânduri bune. Dacă nu ai timp – nu-i cu supărare, cumpăra o salată/fructe/legume din piaţă, spală-le şi curăţă-le şi cu siguranţă improvizăm ceva din ele, pe loc.
  • Vii pe 23 aprilie, ora 11, la Ceainăria “La Metoc”;

Cât investeşti?

În acest eveniment, vei înveşti voie bună şi bună dispoziţie şi multă iubire pusă în mâncarea pe care o vei oferi celorlalţi; Ce e inclus? Mâncarea, voia bună, show-ul culinar, socializarea – distracţia;

Ce nu este inclus? Băuturile vor fi consumate de la ceainărie, pentru găzduirea acestui eveniment (consumaţia: 10 de lei/persoană).

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.