Yoga Scoala Iubirii

Din iunie reîncepem orele de Hatha Yoga la nou lansatul VEG Studio, în fiecare joi de la 19.30.

Ce facem diferit față de alte clase de yoga? Ne axăm pe conștientizarea și captarea energiilor subtile specifice fiecărei asane și pe echilibrarea polarităţilor fundamentale din fiinţa noastră, a energiilor solare (+) şi lunare (-), până ce vom ajunge la o stare de armonie.

Cu ce va fi diferită această clasă? Va fi compusă dintr-o serie de asane ușoare în timpul cărora vom pune accent pe conștientizare și captarea energiilor subtile, mai mult decât pe poziție în sine. Vom începe cu o încălzire, urmată de asane pentru activarea centrilor de forță, ne vom relaxa și ne vom liniști mintea, intrând într-o stare de liniște și pace, asemănătoare celei dinainte de meditație. În final vom fi pregătiți să realizăm și o meditație prin care să adâncim conexiunea între corp minte și spirit, ce va crea în noi o stare de armonie, pace și fericire.

Clasele se desfășoară la VEG STUDIO: Str. Grigore Gabrielescu, nr. 7 (zona Mega Mall).

Pentru rezervare este nevoie să ne trimiți un email la teiubesc@scoalaiubirii.ro sau un mesaj pe pagina de Facebook.

Costuri participare:

✔ Prima ședință: 20 RON

✔ 1 ședință drop-in: 40 RON

✔ Abonament lunar: 120 RON

Ședințele să plătesc online pe site-ul www.vegstudio.ro.

Numărul maxim de participanți per clasă este de 10. Veți avea nevoie de haine confortabile și un izopren/ păturică. Biletele se achiziționează ONLINE.

Informații la telefon 0757 026 574

Vă așteptăm cu drag și dacă nu reușiți să ajungeți puteți oricând să ne urmăriți live în fiecare zi de luni până vineri de la 7.30 pe site-ul Școala Iubirii.

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.