Cu toții sper că suntem conștienți că avem mai mult decât un simplu corp. Ceea ce nu vedem cu ochii realității se regăsește în corpurile subtile, unde se află cei șapte centri de forță. Echilibrul sau dezechilibrul lor ne generează relații în care energia uneia dintre ele să predomine. Mai jos, pe scurt, despre cele șapte tipuri de relații.

1. Chakra rădăcină

 Chakra rădăcină te conectează cu instinctele primare. Este chakra ce guvernează instinctul de supraviețuire și cumva se contopește cu cea de-a doua, a sexualității. Relațiile de cuplu pe primul centru de noapte sunt cele care încep printr-o aventură de o noapte și care rareori se soldează într-unele de lungă durată.

2. Chakra sacrală

Chakra sacrală guvernează sexualitatea, senzualitatea, creativitate, securitatea. Unui cuplu a cărui energie predomintă este cea sacrală îi place să aibă o viață confortabilă, într-o căsuță drăguță și să aibă activități casnice. În dizarmonie astfel de relații care încep pe svadisthana sunt tot dominate de sex.

3. Chakra plexului solar

Această chakră are în vedere voința, puterea, ambiția și obiectivele. Acest cuplu este cel al puterii, este cuplul care își dorește prestigiu, faima și respect din partea societății. Poți întâlni o astfel de persoană la un eveniment social, politic. În dizarmonie însă, membrii cuplului vor mai preocupați de statul social și de carieră decât de familie.

4. Chakra inimii

Acest tip de relații sunt cele mai dorite pentru că ambii parteneri doresc să se implice, să iubească și să contribuie la solidificarea cuplului. Își doresc fericire pentru ei și pentru cei din jur și sunt altruiști, realizând acte caritabile. Se orânduiesc după principii morale, aceleași de obicei, care fac cuplul și mai puternic.

5. Chakra gâtului

Acest cuplu se întâlnește mai rar, pentru că sunt persoane foarte talentate, care simt lumea cu ajutorul simțurilor, sunt intuitivi și trăiesc în armonie cu planeta. Tind să aibe spirit de artiști, sunt acele persoane care pot schimba lumea prin artă și frumos.

6. Chakra celui de-al treilea ochi

Acest cuplu este și mai rar întâlnit, sunt persoanele care trăiesc într-o armonie spirituală, dincolo de ceea ce se vede în fizic. În astfel de cupluri putem întâlni și dragostea platonică, este un alt fel de iubire.

7. Chakra coroanei

Acest cuplu a atins cel mai înalt nivel de iubire, îl consideră pe celălalt parte din el, sunt cei care devin o singură persoană, sunt cei care trăiesc extazul prin celălalt în fiecare zi.

Am mai scris la un moment dat despre chakra ta pereche, poți reciti articolul să înțelegi ce anume vei căuta în viață în funcție de chakra ta predominantă.

Ce am remarcat însă la nivelul relațiilor extrem de superficiale care se desfășoară în realitate este că cei doi parteneri nu înțeleg că celălalt este o oglindire a sa, iar exact lucrurile care nu ne convin la celălalt sunt cele pe care avem nevoie să le schimbăm noi la noi și apoi se vor schimba și în celălalt. Astfel nici el nici ea nu caută să vadă ce e mai bun în celălalt, ci lucrurile care nu îi plac, pentru că cine e oare fericit cu el însuși ca să vadă doar ce-i mai bun în el și apoi și în celălalt. Iar atunci când vezi în celălalt perfecținea, îi transmiți gânduri bune, te gândești la el/ea, îi încarci corpurile cu lumină și îl vezi și trăiești pe Dumnezeu prin intermediul celuilalt relația nu poate fi decât una sănătoasă, vie, care poate dura la nesfârșit.

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.