renaissancebatten-1

Astăzi o să scriu despre câteva lucruri pe care să le ai în vedere dacă ce am scris zilele trecute ți s-a părut interesant și vrei să experimentezi proiecțiile astrale. Nu te aștepta ca lucrurile să se întâmple peste noapte, ține minte că 99% practică face cât 1% din teorie. Totuși există anumite cârlige de care te poți agăța pentru a face mai rapidă trecerea.

Proiecțiile astrale nu sunt atât de rare precum se crede, între 5-10% din populația lumii le experimentează. La fel ca și orice alt lucru se învață prin practică, metodele fiind infinite, unele funcționează mai ușor sau mai repede și în funcție de rezonanța persoanei.

Așa că înainte de a merge mai departe cu metodele, citește articolele despre proiecțiile astrale și beneficiile sale și apoi ține cont de următoarele aspecte:

1. Ține-ți un jurnal al viselor. Acest lucru este extrem de important pentru că o să începi să programezi subconștientul să-și aducă aminte ce visezi și să devină astfel conștient. Când te trezești rămâi în pat, în aceeași poziție și încearcă să-ți aduci aminte. Rememorează de câteva ori și apoi trece pe hârtie, în telefon sau înregistrează-te. Chiar dacă te trezești în miezul nopții notează tot.

2. Asigură-te că ești în realitate. Pe parcursul unei zile întreabă-te de cel puțin 10 ori dacă visezi sau nu, dacă este realitate sau nu ceea ce experimentezi acum. Reflexia ta în oglindă arată normal? Palmele tale arată normal? Poți să-ți faci un semn pe mână pe care să-l privești tot timpul, iar în timpul visului o să vezi că nu mai e acolo. Când observi acest lucru, o să-ți dai seama că visezi conștient. Este tot un fel de antrenament al creierului, îl facem să se obișnuiască cu o întrebare pe care să și-o adreseze constant, iar când o va face în vis vom ști că am avut un vis conștient.

3. Repetă-ți că vei avea vise lucide. Înainte de a adormi și pe parcursul întregii zile spune-ți că îți vei aminti ce-ai visat. Încearcă să adormi cu acest gând în minte, pentru a-l translata și în vis, unde-ți vei readuce aminte că visezi.

4. Identifică-ți semnele din vise. Fie că te aleargă cineva, cazi, îți cad dinții, e multă apă în jur, acestea pot fi reamintite tot printr-un jurnal al viselor. Când vei avea din nou un semn în vis vei ști că visezi.

5. Imaginează-ți visul dorit. Vizualizează-te într-un vis anterior, dar acum retrăiește finalul altfel. Apoi cauta semnele din vise. Apoi spune-ți că visezi. Chiar dacă ”visezi cu ochii deschiși” continuă să experimentezi în această fantezie, tot pentru a-ți programa subconștientul să se obișnuiască cu visele lucide.

6. Trezește-te noaptea. Studiile arată că a te trezi în timpul nopții cresc șansele de a rămâne lucid în vis. Ora 3-4 este o oră bună de a te trezi, a sta câteva minute conștient, poți citi ceva despre proiecțiile astrale, medita, vizualiza și apoi te culci la loc.

7. Mănâncă puțin spre deloc înainte să te culci. Dacă vei avea stomacul plin conștiința ta se va duce pe nivelele inferioare ale centrilor de forță, de la stomac în jos ceea ce te va transporta în lumi de vibrație joasă sau nicăieri.

8. Crește-ți vibrația. Spuneam că astralul, ce-a de-a patra dimensiune vibrează la o frecvență mult mai ridicată de aceea nici noi nu o putem accesa pentru că nu avem frecvența necesară. Iar acest astral este atât de maleabil încât odată ajunși acolo el se manifestă după vibrația noastră, astfel dacă noi manifestăm gânduri joase ceea ce vom vedea va fi un astral inferior și vom avea practic un coșmar. Așa că meditează puțin înainte să adormi, nu bea alcool, nimic halucilogen, păstrează o stare de calm și liniște, mănâncă natural pe parcusul zilei, astea sunt toate modalități de a-ți crește vibrația.

9. Poți adormi pe muzică binaurală care te ajută să-ți crești vibrația. Poți citi mai multe despre tonurile binaurale aici, iar mai jos un playlist cu multă astfel de muzică.


10. Simte-te bine, relaxează-te și distrează-te. Proiecția astrală este o experiență minunată așa că să nu-ți fie frică să devii lucid. Nu ai de ce să-ți fie frică. Chiar dacă te întâlnești cu entități care te pot speria, amintește-ți că totul este o reflecție a ta. Iubește, iartă, pentru că făcând aceste lucruri te iubești și ierți pe tine. Și învață. Acolo chiar este un loc în care te poți dezvolta spiritual la viteza luminii.

Mai jos un filmuleț de la un TED talk despre coșmaruri și visele lucide ca mediu de dezvoltare spirituală.

Cele mai puternici tehnici de proiecție astrală le vom preda în următoarea tabără spirituală pe care o vom organiza cu Școala Iubirii la Băile Olănești, în perioada 13-15 august 2016. Așa că urmărește-ne pe Facebook sau abonează-te la newsletter pentru a fi primul care află informații despre această vacanță de o săptămână.

Foto: Julia Fullerton-Batten

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.