Ethereal-Photography-by-Ryan-McGinley_0-640x427

Continuăm seria proiecților astrale astăzi cu beneficiile acestei extraordinare experiențe. Ce sunt proiecțiile astrale am explicat pe-ndelete ieri, sigur ți s-a părut cel puțin interesant, dacă nu nebunesc sau povești de adormit copii, cert este că pentru a încerca un lucru nou mai întâi te vei întreba ”dar ce-mi iese la treaba cu visele conștiente, cum mă vor ajuta pe mine proiecțiile astrale?”

Hai să vedem împreună ce-ți iese:

1. Îți dă posibilitatea să explorezi dincolo de simțurile fizice. O să ai parte de experiențe la prima mână, vei putea merge dincolo de limitările corpului fizic și vei afla răspunsurile la toate întrebările: cum a luat naștere lumea, de ce nu te iubește x, de ce nu ai o viață implinită, cum au reușit egiptenii să construiască piramidele, a existat Atlantida sau nu? Tot ce vrei, ține minte că singura limită care există ești tu.

2.Îți aduci aminte viețile anterioare. Spuneam că trecutul, prezentul și viitorul sunt percepute ca o singură durată. Astfel vrei să știi pe unde te-ai mai plimbat în alte existențe. Apeși pe un buton (metaforic vorbind) și se derulează totul precum într-un film. Prin revelarea existențelor trecute o să ne cunoaștem mai bine, o să știm de ce avem parte numai de suferință sau numai de fericire.

3. Afli care e scopul tău pe acest Pământ. Rememorând viețile trecute îți poți aduce aminte de ce ai ales să te întorci pe acest Pământ și care sunt lecțiile pe care trebuie să le înveți.

4. Zbori. Asta e printre cele mai tari. Sigur ai visat măcar o dată că zbori peste mări și țări, că atingi apa cu vârfurile degetelor, că te joci prin nori, prin spațiu. De obicei atunci când avem primele semne de zbor în vis pe care ni le aducem aminte, vibrația noastră a crescut suficient de mult încât să putem face pasul următor și să visăm conștient. Cred că această experiență poate fi descrisă într-un singur cuvânt: FUN FUN FUN.

5. Întâlnești entități de lumină și maeștri. În astral poți învăța foarte multe. Comunicarea este la nivel telepatic, iar cărțile se citesc tot așa. Acolo informația este infinită. Spuneam că de fapt acesta este cel mai frumos lucru pe care-l poți face în astral: învăța și ajuta. Iar ființe de lumină sunt din plin care îți pot oferi din cunoașterea lor. Ei vin în numeroase forme nonfizice: mentori, maeștri, sinele tău mai înalt, ajutoare, îngeri păzitori etc.

Alte beneficii sunt o stare generală de bine, scăderea nivelului de ostilitate pe care-l manifești, creșterea abilităților paranormale, dezvoltare personală accelerată, depășirea și vindecarea traumelor, calm interior, creșterea nevoii de informații, a respectului pentru viață, poți întâlni persoane dragi care nu mai sunt în planul fizic, creșterea inteligenței și a memoriei, a amintirilor, vizitarea altor planuri, înțelepciune, spiritualitate, vindecare.

Și mai mult decât atât, poate că cel mai important, vei înțelege viața de după moarte. Prin proiecția astrală ne putem convinge pe propria piele că suntem nemuritori, sufletul nostru este nemuritor. Oamenii care au măcar o experiență în afara corpului sunt transformați complet, înțeleg viața la un alt nivel.

Frica de moarte reprezintă doar o frică de necunoscut, este o disonanță pe manipura, centrul vital al ființei. Prin yoga visului vei ști că viața ta va continua bine mersi și după moarte. Așa că experiența morții nu trebuie văzută ca ceva negativ, ci ca o continuare a călătoriei într-un plan unde totul e lapte și miere, un orgasm continuu. Desigur, dacă nu ajungi în astralul inferior, dar asta ține doar de tine și de acțiunile tale.

Și încă un lucru de bază în astroproiecție care ne schimbă percepția asupra realității. Aceste experiențe ne demonstrează că suntem complet în control asupra realității noastre. Dacă vrei să zbori, zbori, dacă vrei să ai o casă pe marginea lacului o ai.

Când mori te întorci în a patra dimensiune, în astral. Dacă ești o persoană bună te duci în astralul intermediar, la curcubeele duble. Cu alte cuvinte vei crea o realitate frumoasă. Oamenii buni creează lucruri bune. Te vei bucura de soare, avuție, emoții profunde cât vrei. Dacă ești o persoană spirituală care lucrează pentru evoluția ajungi în astralul superior, în adevăratul Paradis, unde poți alege nici măcar să nu te mai întorci, pentru că ai depășit nivelul vibrațional al Pământului, l-ai asimilat. Sau vei alege să te întorci să ajuți un suflet sau mai multe să ajungă și ele aici. În aceast plan tu decizi.

Așa că ajungem la un alt concept despre care am mai scris: dualitatea și iluzia. Doar noi vedem dualitate în ceea ce este de fapt vid: lucruri, oameni, experiențe. Iar acest concept se poate aplica și asupra raiului și iadului, care sunt de fapt fețele aceleiași monede, nici bună, nici rea, depinde de tine cum creezi această a patra dimensiune.

De aceea tot spun că tu îți creezi propria realitate. Doar că în acest plan totul se petrece foarte încet. Până să îți iei mașina sau casa de pe lac trebuie să treacă niște ani, până să citești o carte niște zile și până să ajungi la un consens cu o altă persoană explicându-i lucruri – niște ore. În realitate totul este mai dens, pentru că vibrația este scăzută, față de astral unde totul este vid și prin urmare se circulă mult mai repede.

Și acum, cu zâmbetul pe buze, hai să ascultăm ce e mai jos. Atenție pe cuvinte, putem închide ochii. Dacă vă place maimuțica din final e din filmul Baraka, despre care am scris și puteți vedea și direct o oră și jumătate imagini și rezonanțe pe chakre.

Încă nu m-am hotarât despre ce scriu mâine, poate câteva metode simple 🙂 Tehnica cea mai puternică și eficientă o vom preda însă în următoarea tabără spirituală pe care o vom organiza cu Școala Iubirii la Gura Portiței. Așa că urmărește-ne pe Facebook sau abonează-te la newsletter pentru a fi primul care află informații despre această vacanță de o săptămână.

Sursă foto: Ryan McGinley, New York

Sursă: TheSpiritScience.net

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.