Affirmations-for-communication

Comunicarea este, probabil, cel mai important aspect al relațiilor. Chakra gâtului este baza comunicării, iar afirmațiile sunt o modalitate prin care poți asigura o comunicare clară și veridică. Cum relații interpersonale se află centrul vieții, a spune adevărul cu claritate este esențial.

Cuvintele conțin putere și energie și ar trebui folosite cu intenție și acțiuni deliberate pentru o comunicare clară. Fiind impecabil cu cuvintele tale, vei descoperi o cale ușoară de a evita conflictul, de a te asigura că adevărul este auzit și de a-ți împărtăși gândurile cu lumea. Afirmațiile sunt o modalitate puternică de a aduce conștientizarea comunicării și de a te împuternici să vorbești mai clar și direct.

Ce sunt afirmațiile? 

Afirmațiile (o propoziție repetată pentru a adăuga focalizare și intenție în meditație sau yoga) sunt instrumente puternice de utilizat pentru a manifesta, curăța și echilibra corpul subtil (sau corpul energetic). Atunci când sunt scandate sau repetate adesea, afirmațiile sunt, în esență, inițierea manifestării.

Cuvintele conțin putere și energie și ar trebui folosite cu intenție și acțiuni deliberate pentru o comunicare clară.
Aceste afirmații te pot ajuta să dezvolți mai multă onestitate în viața și în cuvintele voastre. Vei fi surprins de cât de mult pot influența comunicarea și interacțiunile zilnice.

5 afirmații care să te ajute să cultivezi o comunicare clară și să echilibrezi chakra gâtului

Spun adevărul în mod liber și deschis.
Sinceritatea mă va elibera de situația actuală.
Numai eu sunt responsabil pentru exprimarea în mod clar.
Sunt în siguranță și am încredere în alții pentru a-mi permite să mă exprim în mod sincer.
Sinceritatea mea atrage ceea ce merit.

Alege afirmația care rezonează cel mai mult cu sinele tău autentic și cu ce vrei să cultivi mai mult în viața ta. Repetă afirmația din oglindă, din meditația de dimineață, pe parcursul zilei, înainte de culcare sau de câte ori recunoști potențialul de comunicare necorespunzător.

Afirmațiile te învață să foloști cuvintele în mod clar, ca să poți stimula chakra gâtului, centrul nostru pentru o comunicare clară. Prin studierea chakrelor, poți dezvolta o conexiune mai profundă cu tine și poți stabili un stil de comunicare mai puternic prin evaluare și exprimare onestă.

De ce să-mi echilibrez chakra gâtului?

O chakră echilibrată a gâtului îți permite o comunicare clară, o articulare fluidă și capacitatea și dorința autentică de a-i asculta pe deplin pe ceilalți, precum și pe tine însuți.

Atunci când este dezechilibrată, chakra din gât se manifestă fie o activitate excesivă, fie o utilizare insuficientă. Atunci când este hiperactivă, poți simți dorința de a bârfi, de a critica sau de a întrerupe în mod regulat oamenii.
Atunci când chakra gâtului este sub activă, s-ar putea să îți fie greu să vorbești sau poți întâmpina dificultăți de a vorbi suficient de tare pentru a fi auzit. Aceste dezechilibre se întâmplă pentru că nu ești impecabil cu cuvântul tău.

Cuvântul este ceea ce spui, faci și gândești, astfel încât aceste simptome apar ca reacție la faptul că nu ești onest pe toate nivelurile comunicării.

Yoga şi meditaţia te ajută să rămâi în echilibru cu tine şi să găseşti cea mai potrivită abordare pentru o viaţă cât mai armonioasă. ScoalaIubirii.ro te aşteaptă cu sfaturi şi secrete, în sesiunile de yoga sau reiki de luni, miercuri şi vineri de la 19.30.

În iunie ne vom revedea la între 16-18 iunie, o tabără de meditaţie în tăcere, timp în care vei avea la dispoziţie 3 zile pentru a învăţa această artă. Citeşte mai multe despre retreatul nostru pe site. Până pe 6 iunie ai early bird discount de 10%.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.