ulei-de-masline-1024x782

Ştim deja că uleiul de măsline este aliatul tău de nădejde şi nu-ţi lipseşte niciodată din casă, graţie întrebuinţărilor multiple. Pe deasupra, proprietăţile benefice numeroase fac din acest ulei un real elixir al frumuseţii, indispensabil în rutina de beauty a femeilor de pretutindeni.

O echipă de chimişti francezi şi greci a realizat gama de produse dermatocosmetice PROLIVE, ce are la bază uleiurile organice de aloe vera şi măsline. Produsele PROLIVE se diferenţiază de produsele similare prin multiple acţiuni reactive, proactive, de stimulare a proceselor biologice naturale.

Denumit de Homer „aur lichid”, uleiul de măsline deţine calităţi incontestabile. Pe câteva dintre acestea le-am adunat şi enumerat noi în cele ce urmează.

Reduce mătreaţa

De multe ori, cauza mătreţii nu este, aşa cum am fi tentaţi să credem, abundența sebumului la nivelul scalpului. Dimpotrivă, pielea capului poate fi iritată sau prea uscată, acest fapt determinând apariţia cojilor la rădăcina firului de păr. Uleiul de măsline, prin proprietăţile sale hidratante, ajută în comabaterea acestei probleme. PROLIVE îţi pune la dispoziţie şamponul cu ulei de măsline ce curăţă şi hidratează delicat şi în profunzime. Prin formula îmbogăţită cu vitaminele A, B, E şi Keratină, şamponul menţine fineţea şi elasticitatea.

Reduce firele despicate

Părul nostru este supus zilnic agresiunilor, de la clorul din piscină până la foehn şi placă. Toate acestea dăunează aspectului şi sănătăţii părului tău, acţionând la nivelul structurii sale. Acesta devine casant iar vârfurile se despică. Uleiul de măsline contraatacă aceste efecte şi hidratează în profunzime. Noi îţi recomandăm balsamul PROLIVE pentru toate tipurile de păr ce te poate ajuta în problema vârfurilor fragile sau a buclelor rebele.

Conferă textură şi vitalitate firului de păr

Antioxidanţii existenţi în uleiul de măsline readuc sănătatea şi forţa firului de păr. De asemenea, uleiul de măsline ajută şi în creşterea şi îndesirea părului, facilitând formarea de foliculi noi. Utilizează masca de păr PROLIVE ce hrăneşte şi repară în adâncime, în timp ce protejează vârfurile. Ideală pentru părul foarte deteriorat sau care necesită tratament după vopsire sau decolorare.

Nu astupă porii

Spre deosebire de alte uleiuri, cel de măsline nu astupă porii. Acesta pătrunde până în adâncimea straturilor pielii, conferindu-i un aspect neted şi sănătos. Recomandarea noastră pentru hidratarea pielii este laptele de corp PROLIVE, ce hrăneşte pielea în profunzime şi îi redă elasticitatea şi catifelarea. Totodată, are o textură ce se aplică uşor şi se absoarbe rapid în piele.

Are proprietăţi anti-îmbătrânire

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră se înăspreşte şi, treptat, formează riduri. Pielea mâinilor este, fără îndoială, cel mai predispusă efectelor negative şi necesită o îngriire intensă pentru a contracara factorii externi. De aceea, gama PROLIVE îţi pune la dispoziţie crema de mâini ce păstrează hidratarea naturală a mâinilor. Este ideală pentru utilizare zilnică, având o textură uşoară ce se absoarbe rapid fără a lăsa urme uleioase.

Uleiul de măsline este un dar al naturii, valorificat de chimişti francezi şi greci în gama de cosmetice organice PROLIVE. Garanţia unor produse de înaltă calitate este configurată de îmbogăţirea acestora cu vitamine şi  minerale care le intensifică atributele dermatocosmetice de hidratare, catifelare, energizare, hrănire, vitalizare.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.