17125211_1253871741376248_918154487_n

Serurile  fac minuni pentru tenul nostru. Indiferent de ten, preferinţe sau vârsta, fata are nevoie de hidratare, pentru a rămâne frumoasă şi luminoasă. Primăvara, mai mult ca oricând, atunci când natura se trezeşte la viaţă, este prilejul perfect pentru fiecare dintre noi, pentru a ne reinventa.

Este un lucru deja cunoscut ca lună martie este luna dedicate femeilor, dar mai ales mamelor. Ziua internaţională a femeii este sărbătorita anual, pe data de 8 martie. Ziua mamei datează încă de pe vremea grecilor antii, care, în fiecare primavera, o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Mai târziu, în Anglia, a fost menţionată „Duminica mamei”, serbata în a patra duminică de la începerea Postului Paştelui.

În fiecare an, în martie, ne răsfăţăm mamele şi încercam să le oferim cât mai mult din timpul nostru, pentru a-l petrece împreună. Tu ce cadou îi faci mamei tale?

Iată câteva sfaturi pentru un ten perfect şi pentru zâmbete largi

Produsele de îngrijire sunt cele mai inspirate cadouri pentru doamnele care au grijă de aspectul lor. Un ten curat, tânăr, luminos, va atrage o atitudine puternică şi o admiraţie din partea celorlalţi.

1. Curăță tenul foarte bine înainte de aplicarea serului
Serurile sunt produse dedicate îngrijirii pielii, care se aplică după curăţarea acesteia în prealabil, înainte de a aplica cremele de faţă. Datorită compoziţiei lor din molecule mici, intră direct în piele şi oferă o concentraţie foarte mare de ingredient active. Astfel, semnele de imbatranuire ajung să fie doar un vis urât. Poţi alege Serum Facial Antirad, 45 lei, care oferă hidratare, vitalizare şi hrănire tenului uscat sau matur. În plus, compoziţia sa din ulei de măceşe, ulei de jojoba, vitaminaE şi ulei de luminiţa serii, transforma un simplu ser, într-o excelentă metodă de hidratare a tenului.

17078352_1253871548042934_952923430_n

2. Aplică o cremă hidratantă, după utilizarea serului
Deşi depinde foarte mult de compoziţia fiecăruia, uneori este necesară o cremă. Acestea pot fi pline de ingredientehidratante precum acid hialuronic, ceramide, care ajută pielea să-şi păstreze fermitatea şi hidratarea. Însă, chiar şi în acest caz, după aplicarea serurilor, este necesară şi utilizarea unei crème hidratante.

Poţi încerca Serum Facial Ten Gras, 43 lei, ser facial cu absorbţie rapidă, recomandat ca îngrijire de zi pentru tenurile grase şi mixte cu impurităţi. Serul echilibrează excesul de sebum, reduce porii măriţi şi iritaţiile produse de acnee pentru a avea un ten curat şi radiant.

17124949_1253871661376256_556752052_n

3. De multe ori, mai mult înseamnă mai puţin, aşa că ai grijă la cantitate
Utilizarea serurilor depinde de fiecare tip în parte, însă trebuie să se ţină în permanenţă cont că sunt foarte concentrate. Unele sunt recomandate spre utilizare zilnică, în timp ce altele necesita o aplicare de câteva ori pe săptămână. Spre exemplu, Serul Facial pentru ten uscat, 45 lei, oferă hidratare, hrănire și revitalizare pentru tenul uscat , are la baza 3 uleiuri preţioase , cu proprietăţii miraculoase asupra pielii, ulei de argan, ulei din sâmburi de caise, ulei de avocado şi se foloseşte ori de câte ori pielea este uscată. În plus, acesta poate fi folosit şi pe post de bază de machiaj.

Specialiştii în beauty recomanda ca serumurile să fie, în general, aplicate de două ori pe zi, imediat după o demachiere corect realizată, atunci când pielea este curată. Spre exemplu, dacă serul va fi aplicat peste fondul de ten, acesta nu va mai avea niciun effect, întrucât nu vă pitea fi absorbit în piele. Modul de aplicare este întotdeauna acelaşi, indiferent de tipul de ser, se aplică pe vârful degetelor şi, cu mişcări circulare, este întins pe întreaga faţă, pentru o cât mai bună acoperire.

17105643_1253871861376236_165857406_n

4. Fii atentă la data expirării produselor
Anumite ingrediente puternice, care se regăsesc în serurile de faţă, pot devein instabile, odată ce intra în contact cu aerul. Astfel, trebuie să acorzi o atenţie deosebită depozitarii serului, întrucât acesta va trebui să stea în permanenţă în locuri răcoroase şi ferrite de lumina soarelui.

5. Evită pe cât poţi produsele foarte parfumate sau care conţin chimicale
Serurile, la fel ca şi cremele, pot avea în structural or parabeni şi alte ingredient dăunătoare tenului, Evita produsele parfumate în mod artificial, sau cele colorate în pigmenţi puternici. Poţi încerca produsele Alma Natural, care nu sunt testate pe animale, nu conţin conservanţi, coloranţi sau alte ingrediente chimice, acestea fiind considerate Vegan!

Frumuseţea merge mâna în mână cu natura, alege produse fără conservanţi pentru femeile importante din viaţa ta, în lun mărţişorului!

Alma Natural” este un obiectiv atins, o poveste, ale cărei file le scriu şi rescriu în fiecare zi, de la prima geană de lumină şi până la ultima frântură din zi. Scriu reţete care îmi invadează în mod natural mintea, când colindând după plante, pe care le aleg cu atenţie şi pe care ulterior, le pun la uscat şi mai apoi la macerat în „vase magice”, săpunurile, spre exemplu, stau între 6-8 săptămâni, pentru că, în final, să le ambalez”, povesteşte cu dragoste Mihaela, fondator Alma Natural. Ai încredere în beneficiile produselor naturale!

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.