Tocmai ce am descoperit un brand tare fain de bijuterii statement, DANNIJO. Mi-a placut mult lookbook-ul de primavara 2013 asa ca m-am gandit sa il impartasesc si cu voi. Bijuteriile sunt realizate in US, de doua surori, Danielle si Jodie, de unde vine si numele brandului.

Bijuterii statement, mult turcoaz si preturi pe masura 🙂 Fac shipping si worldwide prin UPS, cu suprataxa de 55$, un nimic daca iei in calcul ca pe o pereche de cercei poti da si 300$.

In sfarsit, sa admiram mai bine pozele 🙂

 

111712-0963

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.