Când temperaturile de afară cresc atât de mult încât termometrul pare că s-a blocat la peste 30 de grade, întrebarea “Cum faci faţă caniculei” devine laitmotivul zilelor de august. Şi pentru că în această perioadă activităţile sunt tot mai multe, găsirea unei soluţii “salvatoare” este mai mult decât necesară. Iar soluția a venit de la Vienna Ice Coffee, care ne-a invitat in cel mai frumos parc din București pentru a ne savura cafeaua de dimineață.

Cele mai noi sortimente Vienna Ice Coffee Vanilie şi Vienna Ice Coffee Cappuccino  se alătură celorlalte două: Vienna Ice Coffee fără zahăr adăugat şi Vienna Ice Coffee Classic energizandu-ne ziua.  Poți alege de fiecare dată un sortiment nou şi răsfaţă-ţi ziua cu o cafea rece şi bună, plină de savoare şi energie, care îţi va aduce în suflet satisfacţia că poţi muta şi munţii din loc.

Chiar dacă stilul cotidian alert înseamnă renunţarea la anumite tabieturi, cu Vienna Ice Coffee nu trebuie să faci nici un compromis când vine vorba de savurarea unei cafele aromate şi cremoase. Lasă-te învăluit de prospeţime şi energie şi bucură-te în orice moment al zilei de răsfăţul unei cafele: dimineaţa, la brunch sau ca desert alături de o prăjitură, la fel cum se întâmplă în cafenelele vieneze.

Screenshot_1

Vienna Ice Coffee se poate achiziţiona din benzinăriile OMV, PETROM, MOL, GAZPROM, din hypermarket-urile CARREFOUR şi din anumite supermarket-uri BILLA şi MEGA IMAGE, la preţul recomandat de 6.99 ron.

Până la sfârşitul lunii august, găsiţi gama completă Vienna Ice Coffee în benzinarile MOL la preţ promoţional de 5.9 ron.

Vienna Ice Coffee este distribuită în România de către compania Maresi Foodbroker SRL.

10533326_935862903095550_7117606346477361812_n

10614380_935857136429460_2793546609075394440_n

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.