Când auzi cuvântul „dependență”, primul lucru la care te gândești sunt narcoticele, însă majoritatea oamenilor nu își dau seama că dependența nu se limitează doar la asta, ci poate fi în jurul oricărui lucru și poate lua orice formă de obsesie. Subiectul obsesiei variază de la persoană la persoană, și câteodată, răspunsul îl găsești în semnul zodiacului fiecărui individ.

Există diferiți factori în diagrama nașterii a fiecărui individ, care are un impact uriaș asupra insatisfacțiilor acestuia. În acest articol am dezvăluit care sunt diferitele dependențe ale fiecărui semn zodiacal. Citește mai departe!

 

Pești (19 Februarie – 20 Martie): Evadarea

Peștii sunt conduși de Neptun, care este semnul apelor profunde. Acest fapt îi face pe oamenii din această zodie sa fie dependenți de evadare. Ei au tendința să fie individualiști, dar sunt de asemenea foarte compătimitori. Aceștia au o intuție bună și sunt conectați cu lumea lor interioară întotdeauna, motiv pentru care, o evadare este o dependență pentru ei. Fie că este vorba despre somn sau alcool, Peștii nu se dau deoparte când vine vorba de lucruri extreme precum ruperea legăturii cu realitatea pentru a intra într-o altă lume.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie): Cunoașterea

Vărsătorul este condus de Uranus, care este planeta schimbării, iar acest semn operează aproape tot timpul în minte. Vărsătorii sunt căutătorii de comori și au o sete pentru acele informații care sunt nedescoperite. Ei vor să cunoască toate amănuntele despre civilizațiile antice sau noile trenduri din technologie. De la citirea mai multor cărți în același timp, la zeci de tab-uri deschise în browser-ul computerului, Vărsătorul este dependent de cunoaștere și de lucruri noi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Muncă

Capricornul este dominat de Saturn, care operează cu responsabilitate și disciplină și majoritatea Capricornilor sunt devotați și dedicați muncii lor. De fapt, ei sunt atât de dependenți de ea încât tind să fie deseori categorizați ca fiind „workaholici” (persoana care muncește în exces), spre deosebire de cineva care are o etică profesională puternică. Dependența lor constă atât în dorința de a se îmbunătăți și de a deveni perfecți, cât și în tendința de a câștiga fiecare competiție.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Călătorii

Săgetătorul este condus de Jupiter, care este dătătorul de noroc și a dorinței insațiabile de a călătorii. Ei tind să fie niște indivizi optimiști și iubesc să călătorească și să exploreze pe cât de mult pot. Sunt iubitori de libertate și câteodată această sete poate deveni atât de intensă încât le va fi greu să stea dezrădăcinați de un loc familiar. Sunt oameni care cheltuiesc mult și pentru ei călătoriile sunt la fel de importante precum respirația.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie): Televizorul

Scorpionii iubesc să investigheze partea întunecată, ascunsă a fiecărui lucru. Ei sunt conduși de Pluto și sunt foarte obsedați în obținerea celor mai profunde și întunecate straturi ale oricărui subiect. Pentru ei, televizorul este o furtună de emoții și forțe de luptă pentru putere și prestigiu, satisfăcându-și apetitul și pasiunea prin explorarea celor mai ascunse părți ale societății. Aceștia iubesc să pătrundă profund în psihologia umană, să vadă urcușurile și coborâșurile oricărui lucru, din acest motiv, ei sunt găsiți mai mereu uitându-se la seriale TV.

Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie): Telefonul

Balanțele sunt întotdeauna fermecătoare și sunt conduse de Venus, Dumnezeul iubirii și al frumuseții. Tot ceea ce își doresc aceștia este să creeze frumusețe și pace în jurul lor, dar tot ei sunt cei mai triști. Sunt de asemenea, dependenți de comunicare, și ca atare, un smartphone bifează toate rubricile pentru ei. Aceștia sunt extrem de sociabili și întotdeauna îi vei găsi postând diferite lucruri pe rețelele de socializare sau conversând cu cineva pe Whatsapp. Ei vor fi tot timpul agățați de telefonul lor.

Fecioară (23 August – 22 Septembrie): Cafeaua

Ficioarele sunt orientate spre muncă și proiecte și sunt conduse de către Mercur, care le face pe acestea foarte inteligente. Le place să se bazeze pe un flux continuu de rezistență, iar pentru aceștia o ceașcă de cafea caldă le va ține energia ridicată la un nivel ridicat. Iar apoi urmează o altă ceașcă și o altă ceașcă pentru a ține pasul cu munca. Majoritatea Fecioarelor întotdeauna au o cafetieră aproape de ei sau o caută la vecinii lor de muncă.

Leu (23 Iulie – 22 August): Instagram

Leii sunt exuberanți și sunt conduși de către soare, motiv pentru care, le place să aibă un flux constant de atenție asupra lor tot timpul. Aceștia știu cum să strălucească precum aurul în viața lor și pentru a îi reflecta cel mai bine, ce ar putea fi mai bun decât Instagramul? Cu o astfel de rețea socială, ei sunt capabili să afișeze tot ceea ce este dramatic și strălucitor în viața lor și au audiența perfectă pentru a putea face acest lucru.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie): Relațiile greșite

Racul este loial, sensibil și emoțional și mai tot timpul ajunge să fie partenerul unor oameni care sunt inepți emoțional. Ei au o natură foarte empatică și de-a lungul vieții lor tind să colecteze și să fie în relații cu oameni care au suferit în dragoste și își petrec tot timpul și efortul cu ei, cu speranța că iubirea lor îi va face din nou bine.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie): Cumpărăturile

Gemenii sunt consuși de către Mercur, sunt persoane fermecătoare, cărora le place să comunice și să socializeze. Pentru aceștia, îmbrăcămintea reprezintă un mod de a comunica, iar majoritatea Gemenilor iubesc să își reînoiasca garderoba. Ei caută constant să își exprime identitatea prin schimbarea ținutelor, motiv pentru care achiziționarea unor haine noi este o dependență pentru ei.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai): Mâncarea

Taurii trăiesc prin prisma simțurilor lor și își doresc  să experimenteze toată plăcerea acestei lumi materiale. Din acest motiv ajung la acel lucru, care le oferă confort tuturor – mâncarea delicioasă. Ciocolata cu fructe și rondelele cu usturoi îi schimbă pe aceștia mai bine decât orice altceva și probabil că nimeni altcineva nu iubește mâncarea la fel de mult, precum o fac Taurii.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie): Twitter

Berbecii sunt conduși de către Marte și sunt arzători și impulsivi. Cea mai nobilă trăsătură a acestora este curajul, de aceea sunt înclinați să concureze sau să fie în competiție. De aceea, ei sunt dependenți de Twitter, care le permite să își exprime sentimentele în fața lumii fără nicio formă de ezitare. Berbecii au o nevoie de neevitat pentru a își proiecta sentimentele și gândurile, iar ezitarea îi fac neliniștiți, din acest motiv, Twitter, care este scurt și la obiect, este ceea ce face pentru obsesia lor deplină.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.