untitled

Azi noapte am avut o Lună Nouă în Balanță, la ora 3:06, un moment foarte bun pentru a ne seta noi obictive, a planta semințe (gânduri care să se transforme în acțiuni în următoarea perioadă). Dimineața aceasta poate fi un moment foarte bun pentru a începe munca agricola J , dar poți face asta și în următoarele 24 de ore. Pe măsurace luna începe să crească, intențiile și gândurile tale vor continua să de dezvolta. Acum suntem în faza de expansiune.

Balanța: Relații, Echilibru, Egalitate, Diplomație și Frumusețe

Balanța este unul din semnele zodiacale orientate spre aprecierea altora, care tinde spre corectitudine și armonie. Sub guvernarea lui Venus, Balanța este asociată cu frumusețea și creativitate.

Fiind un semn de aer, Balanța este o persoană plăcută social și intelectuală. Astfel ea va încerca în permanență să găsească echilibrul sau dezechilibrul dintre sine și ceilalți în căutarea egalității. Codependența este și ea o temă a Balanței și în timpul acestui ciclu lunar s-ar putea să ne regăsim în această situație.

Luna Nouă în opoziție cu Uranus în Berbec

Uranus este asociat cu schimbările bruște și revelațiile neașteptate care pot fi primite fie cu entuziasm sau pot cauza rupturi. Într-un semn precum Berbecul poate fi vorba fie de libertate individuală sau se poate transforma într-o perioadă de rebeliune.

Această opoziție aduce noi începuturi în relații sau parteneriate codependente. Pentru unele persoane se poate traduce prin faptul ca mai au de lucrat în a-și găsi zona lor de libertate în interiorul relațiilor, iar pentru alții se poate manifesta printr-o despărțire sau separare care a început încă din vară.

Venus în Fecioară în opoziție cu Neptun și Saturn

Venus este guvernatorul acestei Noi Luni. Tocmai ce a ieșit din perioada post retrogradă și este poziționat astfel încât simbolizează noile începuturi. Aceste începuturi se aplică valorilor noastre, relațiilor și în unele cazuri și financiar. În Fecioară Venus este mai puțin jucăuș și iubitor și mai concentrat asupra lucrurilor cărora ne dedicăm.

Neptun în Pești în opoziție cu Venus poate aduce ceva confuzie și deiluzii care ne pot influența valorilor. Mai poate indica așteptări nerealistice, sacrificiu sau lipsa stimei de sine, toate sunt potențialități.

Saturn în Săgetător în opoziție cu celelalte două planete ne impune să revenim cu picioarele pe pământ și să ne repoziționăm perspectiva asupra temelor enumerate mai sus. În ultimele 3 săptămâni am fost într-o perioadă de reflectare și reconsiderare așa că odată cu acest nou ciclu lunar vom merge mai departe din această nouă perspectivă.

Intenții la început de Lună Nouă

Acest ciclu lunar are legătură foarte mult cu progresul în relații (fie să trecem peste unele mai vechi, fie să aprofundăm), în valori, lucrurile pe care ni le dorim și cum ne raportăm la noi astfel încât să procedăm corect și în adevăr. Balanța ne ajută să găsim acel echilibru între ceea ce ne este nouă bine versus celorlați.

Așa că întrebările pe care ar trebui să ți le pui sunt:

  • Poți găsi acel tărâm de mijloc în relația personală și celelalte zone ale vieții tale?
  • Te raportezi la viață fiind în adevăr?
  • Ai nevoie să te eliberezi de situații în care doar tu te sacrifici sau în care nu te regăsești în egalitate și armonie?

Scrie răspunsurile pe o hârtie și spune-le cu voce tare. Încarcă-le cu energia ta și dorința ta și petrece zilnic cinci minute gândindu-te pe parcursul lunii. O să fii surprins dacă peste 29 de zile vei ajunge la rezultatele pe care ți le-ai dorit. Totul ține de sămânța intenției și cu cât de multă energie o încărcăm. Desigur că poți face acest lucru oricând, dar dacă te sincronizezi cu energiile universului o să-ți fie mai ușor. Este ca și cum ai merge cu valul. Succes.

Sursa info + foto: Collective-evollution.com

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.